Afgelopen zondag werd in de Scheg in Deventer al weer de derde ranking van dit seizoen gegooid met weer een mooie afvaardiging van DSWN spelers. Bij de meisjes gooiden Daphne en Jennifer Camijn weer mee. Zij kwamen beiden in de verliezersronde terecht. Jennifer verloor daar met 2-1 van Caithlynn Keizer, en Daphne met dezelfde cijfers van Tess Meijer.
Bij de aspiranten pakte Bradly Roes in zijn poule 1 overwinning, wat genoeg was om door te gaan naar de winnaarsronde. Daarin verloor hij echter jammer genoeg met 3-0 van Cas Meijer
Bij de junioren verloren Joey Doorschodt, Ian Spaans en Jan Poorter hun eerste wedstrijd. In de verliezersronde haalden Ian en Jan nog wel de laatste 8. Quincey Schoemaker verloor ij de laatste 64 van Joerie de Vries, en Robin Janssen Keanu van Velzen verloren bij de laatste 32 beiden met 3-2 van respectievelijk  Iwan Reijmer en Marcel Bus.
Bij de heren B haalde alleen Robie Vlaardingerbroek de laatste 32, waar hij verloor van Wim Leffers, wat hem ook zijn eerste plaats op de ranking kost.
In het damestoernooi haalden zowel Veerle Hamelink als Samantha Raaphorst de laatste 32. Priscilla Groeneweg werd bij de laatste 6 uitgeschakeld door Anneke Kuijten. Elisa de Zeeuw moest in de kwartfinale haar meerdere erkennen in Patricia Rudolf. Sharon Prins haalde knap de finale, waar ze met 4-2 verloor van Anca Zijlstra, maar ze deelt op dit moment wel de eerste plaats op de ranking met Anca Zijlstra.
In het heren A toernooi haalde Marvin van Velzen een knappe 5de plaats. Hij verloor bij de laatste 8 met 4-2 van Erik Hol. Mike Kuijvenhoven werd in dezelfde ronde nipt met 4-3 verslagen door de uiteindelijke finalist Martijn Kleermaker.
In het paradartstoernooi was Arie van der Rassel weer terug na zijn ziekte, en hoe. Hij won in zijn poule beide wedstrijden met 2-0. In de knock out bij de laatste 8 3-2 tegen Matthijs, in de spannende halve finale met 3-2 van Kees en de finale vrij eenvoudig met 3-1 van Ricardo. (foto) Hierdoor staat hij op de ranking nu ook weer gedeeld eerste.