Afgelopen zondag was in Houten het AJT. Hier was de jeugd van DSWN weer met 9 spelers en speelsters vertegenwoordigd. Dit keer ook weer 2 meisjes, te weten de zusjes Daphne en Jennifer Camijn. Helaas voor hen kwamen ze in 1 poule terecht. Jennifer won de onderlinge wedstrijd met 2-1. Beide kwamen in de verliezersronde terecht, waarin Daphne bij de laatste 16  verloor van Bonice Hummel. Jennifer had een bye bij de laatste 16 en verloor bij de laatste 8 van Jaimy Groot. Hopelijk zijn zij wel zo enthousiast, dat ze nu ook de NDB rankings gaan gooien, en er dus volgende week in Deventer ook weer bij zijn.

Bij de jongens speelde Bradley Roes bij de beginners. Hij speelde in de poule erg goed, en won alle partijen en had maar 1 leg tegen. Na de poule bij de laatste 32 een bye, bij de laatste 16 een 3-1 overwinning, maar helaas bij de laatste 8 3-1 verlies van Jos Roelofs. Maar toch een mooie 5de plaats.

Bij de junioren gevorderden gingen Wesley van Ravesteijn en Robin Janssen en Quincey Schoenmaker na de poule in de verliezersronde terecht. Quincey won in zijn poule alleen van Robin.  Zij haalden allemaal de laatste 8, waar dat was helaas voor hen alle drie het eindstation. Jan Poorter , Joey Doorschodt en Ian Spaans gingen door goede resultaten in de poule door naar de winnaarsronde. Jan verloor bij de laatste 32 van Arcangelo Tardio. en Joey an Daan Bastiaansen. Ian won bij de laatste 32 met 3-1, bij de laatste 16 met 3-0, maar bij de laatste 8 was patrick Bus met 3-1 te sterk voor hem. Maar ook voor hem dus een mooie 5de plaats.