En weer trok Rob er met zijn jeugd op uit om een toernooi te gooien.
Dit keer was het de Amateur en Jeugd Trofee in Leek. Jawel, helemaal in het noorden van het land, in Groningen. Je moet er wat voor over hebben om je jeugdige talenten te laten strijden met de rest van Nederland.
Helaas vielen de resultaten dit keer een beetje tegen.
Bij de meisjes deed alleen Veerle mee, en ze werd 3de in de poule en moest dus strijden in de verliezersronde. Maar ze gaf niet op, en bereikte de finale, waarin ze met 2-0 won van Lizzy van der Lei. Dus je ziet, niet opgeven wordt beloond.
Bij de jongens beginners allen Robin Janssen. Hij werd 2de in de poule, en ging dus naar de winnaarsronde. Zijn eerste wedstrijd bij de laatste 64 won hij, maar helaas bij de laatste 32 verloor hij van Jarno Sommer.
Bij de jongens gevorderden, kwamen Loyd, Presley en Jan in de verliezersronde terecht. Loyd verloor bij de laatste 16 van Meinte Hibma, Jan bij de laatste 8 van Stefano van Zeele, en Presley verloor in de halve finale van diezelfde Stefano, maar toch een mooie derde plaats. In de winnaarsronde kwamen dit keer Quincey, Joey en Keanu. Keanu kwam niet verder dan de laatste 32 waar hij verloor van Roy Rietbergen. Quincey verloor bij de laatste 16 van Marc Wijnholds,  en Joey van Iwan Reymer.