laco-dames-dswn

Vandaag zijn de finales van de Landelijke Competitie 2016 – 2017 gespeeld in sporthal de Corlaer in Nijkerk. Na een prachtige en sportieve dag mogen de dames van DSWN zich een jaar lang Nederlands LaCo kampioen noemen!

Bij de dames nam regerend kampioen DBMN het op tegen het sterke RDB, dat dit seizoen geen wedstrijd verloor in de competitie. De dames van DSWN bereikten traditiegetrouw de halve finales, zij namen het op tegen de DBBR. Bij de dames waren de halve finales niet echt spannend. Zowel DSWN als RDB wonnen beiden met ruime cijfers: 6-1.

Ook de damesfinale was prachtig. Diverse spannende en vooral ook goede wedstrijden met een 3-2 voorsprong na de singles voor de Haagse dames. Deze lijn trokken ze door, de volgende drie koppels werden op rij gewonnen en het 6de kampioenschap voor DSWN is een feit.

De uitslagen:

Halve finales dames:

DSWN – DBBR 6 – 1
RDB – DBMN 6 – 1

Finale dames:
DSWN – RDB 6 – 2

De spelers van kampioen (dames) DSWN dit seizoen:
Jessica Bohmers, Tamara Brandt, Louise Bunk, Jamie Lee Fortunati, Priscilla Groeneweg, Sharon Prins, Anita Rog, Priscilla Steenbergen, Susanne Steijn, Elisa de Zeeuw (manager Raym Kruys).

De spelers van runner-up (dames) RDB dit seizoen:
Sandra Bouwman – Kinkelaar, Petra Groenhof-Marcus, Jacqueline Jansen, Monika van Malsen, Ria Niemeijer, Renate Otten, Lisa Schattevoet, Kaylee van der Steen, Kelly Streef, Denise Trouwerbach, Michelle Verberk, Mendy Verhofstad (manager Jolanda Schotte).

De Nederlandse Darts Bond en Darts Sport West Nederland feliciteert de dames van DSWN met hun kampioenschap LaCo seizoen 2016-2017!

bron: ndbdarts.nl