Er werd dit keer bij de jeugd gestreden in de volgende 3 categorieën, meisjes, jongens beginners en jongens gevorderden.

Bij de meisjes:
Layla Brussel dit keer niet zo best. 3de in de poule , dus verliezersronde, waarin ze 1-2 verliest van Selena Snoek. Veerle Hamelink 2de in de poule ( bij Priscilla in poule), Winnaarsronde L16 verloren met 3-0 van Esmee van de Meulen. Priscilla Steenbergen 1ste in de poule, In de winnaarsronde kwartfinale 3-0 winst Chyenne de Wit,   halve finale 3-2 winst op Lerena Rietbergen, in de finale 3-0 verlies van een zeer goed spelende Kyana Frauenfelder
AJT_2016_Tilburg_197 (Kopiëren)

 

 

 

 

 
Jongens beginnend:
Robin Janssen   2de in de poule   laatste 64 verlies 2-0 Daan Beernink

Jongens gevorderd:
Quincey Schoemaker 3de in de poule. Verliezersronde L16 winst met 2-0 Leander Meijer, laatste 8 met 2-1 verloren van Mike Brands. Loyd van Daalen de Jel 3de in de poule Verliezersronde L16 Verloren met 2-0 van Brian Wielaard. Joey Doorschodt 2de in de poule L32 met 3-0 verloren van Meinte Hibma. Keanu van Velzen 1 ste in de poule L32 3-2 winst Kjeld Pol, L16 3-0 verloren van broer Marvin v Velzen. Marvin van Velzen 1 ste in de poule L32 3-0 winst Levi de Wiitte, L 16 3-0 winst op zijn broetje, kwartfinale 3-0 winst op Jaimy v Bavel, halve finale , 3-1 winst op Meinte Hibma. In de finale kwam hij net tekort tegen Justin v Tergouw 4-2. Maar toch een mooie 2de plaats.

AJT_2016_Tilburg_208 (Kopiëren)

 

 

 

 

 

 

Bij de WDDA darts lichamelijk beperkten:
Arie van der Rassel had het moeilijk in zijn poule en ging als 3de door. Daar moest hij het opnemen tegen Paul Hollander, die uit was op een revange van het NK. Beide heren scoorde niet best, maar met een mooie 134 finish brak Arie het ijs, en won ook deze keer van Paul. In de finale was de Belgische Vincent D’Hondt duidelijk te sterk voor hem. Deze winnaar van de WDDA tijdens de Winmau liet zien dat het gooien op een laag bord hem duidelijk minder energie kostte, die Arie in de finale ontbrak, omdat hij op het hoge bord toch meer energie verspeeld had.

Een goede les voor de volgende keer en toch weer een mooie 2de plaats erbij.

Arie_1

Arie_2Arie_3