De finaledagen van de NDB begonnen op 10 juni met de bekerkampioenschappen.
De DSWN werd vertegenwoordigd door het team Fifth Division. Ze kwamen natuurlijk de poule door. In de kwartfinale wonnen ze van het team Rebels van de RDB. In de halve finale won dit team zeer overtuigend met 4-1 van Oranje Bar. In de finale kon het team het niet bolwerken tegen het team De Tegenstander van de DONHN. Ze verloren met 4-2.
Op 23 juni werd in Nijkerk het divisiekampioenschap van de 2de tm 4de divisie gespeeld.
2-de Divisie.
DSWN is in deze divisie vertegenwoordigt door het team Vondels New Inn die in de kwartfinale mochten aantreden tegen Dartvereniging Duiveland van ZDF.
In een ware thriller won Vondels New Inn in de halve finale van de raadsheren van de WBDF met 4-3, waardoor zij doorgaan naar de finale.
In de finale komen ze het team van No Limit van DBMN tegen en beginnen niet goed aan de wedstrijd. No Limit komt na de single’s op een 3-1 voorsprong.
Vondels New Inn weet het eerste koppel te winnen en brengt zo de spanning in de wedstrijd terug. Het tweede koppel gaat echter wel naar No Limit en daarmee ook het kampioenschap.
3-de Divisie.
BA Ritte Appels is hier het team dat de DSWN gaat vertegenwoordigen in deze competitie.. In de kwartfinale treden ze aan tegen het de team de Hoppe van SDC en winnen met 4-2. De tegenstander in de halve finale zou de Boemel van DVO worden.
Deze wedstrijd verliep luidruchtig maar gelukkig wel sportief en uiteindelijk was het de Boemel die in deze wedstrijd de winst pakte.
4-de Divisie.
DSWN’s GRB Spinners verdedigden de eer in dit divisiekampioenschap en mochten in de kwartfinale aantreden tegen DC Cafe Murk het team van DBMN.
Helaas eindigde hier ook al de strijd voor GRB Spinners omdat cafe Murk met 4-2 met de winst gingen lopen.
Op 1 juli werd in Nijkerk weer het regionale kampioenschap gehouden voor 1-ste en Ere divisie teams.
DSWN trad in de 1-ste divisie aan met het team No Illusions (Bas Reijerse, Frans Wubs, Paul de Goey, Sander Vos, Ton Hogervorst en Wesley van Holsteijn)
No Illusions won in de kwartfinale van het team van SDC Slinger16. In de halve finale ging No Illusion door met winnen, nu met 4-3 van Groet’n uut Borger (DOT). In de fianle moest No Illusions aantreden tegen D.C. de Hazewind 2 (VDO).
de singles werden afgesloten met een 2-2 tussenstand, DC Hazewind 2 wist echter de eerste twee koppels te winnen en behaalde daarmee het kampioenschap in de 1-ste divisie.
Dan de Ere-divisie daar kwam namens DSWN het team van Fifth Division op het strijdtoneel. (Jeffery de Zwaan, Mike Zuydwijk, Dirk van Duijvenbode en Vincent van der Meer).
Helaas werd er in de kwartfinale verloren van het team van Oranje Bar Lions met 4-2 en was het uit met de pret voor Fifth Division