Het grootste darttoernooi, ondanks dat er veel spelers niet waren, maar dat wordt vast weer beter.
Op vrijdag de koppelcategorieen, met zelfs een paradartskoppel, maar daar helaas geen DSWN-spelers.
Bij de dames haalde Astrid Trouwborst met haar maat Vanessa Zuidema de laatste 32, waar ze nipt verloren van Floortje en Ilona.
Layla Brussel haalde samen met Roos van der Velden de laatste 8, waar ze verloren van Deta Hedman en Beau Greaves.
Maar een nog mooier resultaat was er voor Bradley Roes en Wesley Mol, die de laatste 4 behaalden. In de halve finale verloren ze helaas van de uiteindelijke winnaars Baetens en Tricole met 3-2.
Op zaterdag werd gestart met de singletoernooien. Toch wel echt hetgene wat voor de topdarters geldt.
Bij de damessingles haalde Astrid de laatste 32, waar zij verloor van Kirsty Hutchinson met 4-1.
Bij de heren haalden Ryan de Vreede, Ivo Leeksma, Tom van den Hoogen en Bradly Roes de cut off voor de finaledag.
Bij de paradarters dit keer wel deelnemers, te weten Arie bij de rolstoelers. Helaas trof hij een top tegenstander, Vincent d’Hondt. Arie kreeg in de eerste leg veel pijlen voor zijn dubbels, maar die wilde helaas niet vallen, en dan wordt het moeilijk om van Vincent te winnen.
Bij de staanders was Michel van den Hengel weer van de partij. Hij gooide echt een goed toernooi. Dat resulteerde in een mooie 3de plaats, want in de halve finale was de uiteindelijke toernooiwinnaar Michelovic overduidelijk de sterkste.

Op zondag het jeugdtoernooi en de laatste 64 bij de heren.
Bij de junioren was er een 5de plaats voor Joshua Adriaanse, Zeker geen slecht resultaat gezien het sterke deelnemersveld.
Bij de laatste 64 kwam Ryan niet verder. Hij verloor van Tonny Veenhof. Tom verloor bij de laatste 16 met 4-2 van Bradly. Die op zijn beurt in de volgende ronde verloor van Ivo Leeksma met 5-3. Maar toch een prachtige 5de plaats voor een jeugdspeler.
Maar er was dus nog een DSWN-speler beter. Hij haalde heel knap het podium.

Helaas verloor hij in de halve finale nipt van Mark Barilli, met 2-1 in sets met een gemiddelde van 91,38, Dus een knappe 3de plaats in zo’n groot toernooi.