Jeffrey en Raymond moesten in de eerste ronde spelen. Dirk stroomde in in ronde 2.

Jeffrey moest het opnemen tegen Vincent van der Voort. Het was een gelijkopgaande wedstrijd, waarin Jeffrey wat veel dubbels miste. In leg 5 gooide hij 92 uit, met Vincent op tops. In leg 7 mist Vincent 1 pijl om Jeffrey te breken. In leg 9 gooide Jeffrey echt slechte scores, waardoor hij werd gebroken. In leg 10 een rebreak met een 104 finish. De laatste leg behield hij ook met een 98 finish.
Raymond had James Wilson als tegenstander. In de eerste leg mist Raymond D16 voor een 107 finish, maar Wilson mist ook meerdere darts op de dubbel. In de 2de leg plaatst Raymond een break, en na het behouden van zijn eigen leg komt hij eenvoudig op 3-0. Wilson blijft de dubbels missen, dus kan Raymond ook 4-0 maken. Met een 70 finish behoud hij ook nu weer zijn eigen leg. Dus nog slechts 1 leg nodig. En die leg pakt hij dan ook meteen. Een goede partij van Raymond en Wilson die niet echt tegenstand gaf.
In de volgende ronde dus nog 3 DSWN-spelers in de race.
Jeffrey moest het opnemen tegen Luke Humphries. Door het missen van veel te veel dbbels ging deze partij helaas met 6-4 naar zijn tegenstander.
De tegenstander in deze ronde was voor Raymond Damon Heta. Na een 2-0 achterstand kwam hij netjes terug tot 2-2, maar helaas werd hij de leg erna meteen weer gebroken. Hij was in deze partij scorend gewoon de mindere, en dan is winnen erg moeilijk. 4-6.
Dirk kreeg als eerste tegenstander Borid Krcmar. Een lastige tegenstander. Het was dan ook een moeizame wedstrijd, waarin Dirk in leg 10 1 matchdarts miste, maar door een hele goede laatste leg toch de overwinning met 6-5 in de wacht sleepte.
In de volgende wedstrijd wachtte voor Dirk ook een landgenoot, en wel Wesley Plaisier. Dirk kwam goed voor met 3-1 en 4-2, maar gaf deze voorsprong weer weg door het missen van veel dubbels. En dan ook neg een slechte laatste leg waar Wesley optimaal van profiteerde, met een 5-6 nederlaag als gevolg.