Voor Eurotour 4 in Graz waren Jeffrey de Zwaan en Dirk van Duijvenbode geplaatst.

Jeffrey moest de eerste ronde gooien en won hierin met 6-5 van Mensur Suljovic.
Bij de laatste 32 moest hij het opnemen tegen Jonny Clayton, deze verloor hij helaas met 6-4.
Dirk stroomde in bij de laatste 32 en won met 6-4 tegen Rowby John Rodriguez. Hjij won die wedstrijd met 6-4.
Bij de laatste 16 een eenvoudige overwinning op Zoran Lerchbacher (6-1).
Bij de laatste 8 was Michael van Gerwen de winnaar met 6-1, maar de wedstrijd was heel wat anders dan deze cijfers lijken aan te geven. Het was gelijkopgaand met een gemiddelde van 103,38 voor Dirk tegen 106,05 voor Michael, die gewoon net iets effectiever was op de juiste momenten in de legs.

 

Voor eurotour 6 in Leverkusen zien we Maik Kuivenhoven en Dirk aan de oche.

Maik moet het in de eerste ronde opnemen tegen Stephan Bunting. Een gelijkopgaande strijd, die in de laatste leg beslist moest worden, en en het leek erop dat niemand wilde winnen. Mike gooide pas met zijn 7de matchdart uit, nadat Bunting er ook al 4 had gemist.
In de volgende ronde, bij de laatste 32 mogen de DSWN-spelers het tegen elkaar opnemen.
Deze partij wordt door Dirk met 6-1 gewonnen, maar het verschil was niet zo groot als deze cijfers zouden doen vermoeden.
Bij de laatste 16 wordt Joe Cullen de tegenstander.
Een mooie partij die voor Dirk niet zo goed begint, want hij wordt meteen gebroken, maar kan gelukkig ook meteen terug breken.
Na het behouden van zijn eigen leg mist hij in leg 4 in dart voor een 3-1 voorsprong, waarna Joe het weer gelijk maakt (2-2).
Ook in leg 6 mist hij weer 1 dart op tops voor een 4-2 voorsprong.  Maar na een 3-3 tussenstand zet Dirk een sprint in, en wint uiteindelijk met 6-3 met een average van 106,9.
Bij de laatste 8 moet Dirk het opnemen tegen Michael van Gerwen.
Hij pakt een 3-1 en 4-2 voorsprong, en komt met 5-3 zelfs op 1 leg van de winst, maar die lijkt dan ineens toch nog ver weg, als Michael met een 14 darter weer op 5-4 komt en Dirk 5 matchdarts wint om met 6-4 te winnen.
Michael straft dit af. In de beslissende leg mist Michael 6 matchdarts, en krijgt Dirk 2 darts om de partij alsnog naar zich toe te trekken, maar helaas gaan die er ook niet in. Dus is het Michael die naar de halve finale gaat en uiteindelijk het toernooi ook wint.