In het tweede weekend van december werd in hotel Zuiderduin weer de FInder Darts Masters gespeeld.
Aan dit prestitieuze toernooi mochten dit keer 2 DSWN-ers meedoen, te weten Sharon Prins, geplaatst via de CLOD en Marvin van Velzen, als selectiespeler een wildcard ontvangen.

Sharon moest het in een zeer sterke poule op vrijdagavond opnemen tegen Anastasia Dobromyslova, die een super partij speelde, en Sharon met 4-0 van het bord af gooide.  finder_2016_saturday_068 Hiervoor was voor haar het toernooi in principe al over, maar op zaterdagmiddag speelde zij een goede partij die zij met 4-3 won van Deta Hedman, toch zeker ook geen kleintje in de dartswereld. Dus al met al zeker geen slechte prestatie van Sharon.

Voor Marvin was het zijn debuut op zo’n groot podium, en hij gooide daar zeker niet onverdienstelijk.
Op de vrijdagavond moest hij het opnemen tegen niemand minder dan Maikel Verberk, die hij het zeer moeilijk maakte. Maikel kon maar nipt 4-3 van hem winnen.
Op zaterdagmiddag moest hij het opnemen tegen de finalsit van de Winmau van de week ervoor, dus zeker ook geen kleintje in de dartswereld, Owen Maiden.
Ook in deze partij kreeg Marvin kansjes om de wedstrijd binnen te slepen, maar helaas was ook dit keer een 3-4 verlies het resultaat, maar zeker een goed begin voor een debuut.
En hij heeft in ieder geval laten zien dat hij op een groot podium zijn mannetje staat, en er ook volop van kunnen genieten.

finder_2016_saturday_041      finder_2016_saturday_048