Op de zaterdag geen erg grote afvaardiging van DSWN-ers bij de German Open. Bij de heren alleen Jeffrey de Zwaan, Joey ten Berge en Lorenzo Turfboer. Bij de dames Fenna Bouwman, Joyce Schuurman en natuurlijk Sharon Prins. Jeffrey en Joey halen de laatste 64, Lorenzo de laatste 128. Hiervoor moest Jeffrey in de tweede ronde wel afrekenen met Scott Waites, maar dat deed hij moeiteloos.

Bij de dames verlies Fenna in de tweede ronde van een ontketende Sue Gulliver, maar ze gooit een goede partij, dus mag tevreden zijn met haar spel. Een goed scorende Joyce haalt knap de laatste 32. Sharon haalt uiteindelijk de finale, waarin ze het op moet nemen tegen Deta Hedman. Ze kan wat moeilijk in haar spel komen, en Deta wint dan ook de eerste set met 2-0. De tweede set gaat met dezelfde cijfers naar Sharon. In de derde set komt Sharon steeds op een voorsprong, tegen de darts in, maar kan het in haar eigen legs nooit afmaken. Bij 2-2 behoudt Deta voor het eerst haar eigen leg met een 17 darter, en omdat Sharon de dubbel niet gooit kan ze ook de beslissende 6de leg binnenhalen in 17 darts.

Al met al toch een mooi resultaat voor Sharon.

Op zondag het singletoernooi bij de jeugd. Hier wordt natuurlijk veel verwacht van Jeffrey de Zwaan, de regerend kampioen bij de jongens. En zeker na zijn goede optreden van gisteren zijn de verwachtingen extra hoog. En hij maakt ze waar. Hij wint het toernooi bij de jongens zonder een leg tegen te krijgen.

Bij de meisjes had Fenna het zwaar, ze kon niet aan haar niveau komen van de zaterdag. Jammer.
Christel deed het veel beter. Zij behaalde de laatste 8 meisjes, maar helaas werd door de organisatie van de German Open besloten dat ze een wedstrijd over moest spelen die ze eigenlijk gewonnen had, en helaas toen verloor ze. Wat een teleurstelling als je al zover bent gekomen. Kop op meid, volgende keer beter.