Afgelopen weekend in Bochum werd er op zaterdag de German Open gegooid, en op zondag de German Masters.

Bij de heren werden er op zaterdag goede resultaten behaald. Ryan de Vreede haalde de laatste 64, net als Vincent van der Meer. Danny de Haas, die in de 2de ronde van Gary Robson won, verloor bij de laatste 16 van Martin Adams en Marcel Blik verloor bij de laatste 16 van James Hurrel, maar hij heeft dus weer laten zien in vorm te zijn. Helaas op zondag niemand van de heren bij de laatste 64. Christel Merkestein heeft bij de dames gegooid, maar helaas was de tegenstand te groot voor een aansprekend resultaat.

Voor de jeugd was er alleen op zaterdag een toernooi. Bij de jongens Won Marvin van Velzen 2 wedstrijen met 3-0, waarvan een tegen Damien Gerrits, helaas verloor hij in de derde ronde van de uiteindelijke winnaar Callan Rydz. Zijn broertje Keanu van Velzen verloor helaas met 3-0 van de Deen Mikkel Vyngaard Hansen. Joey Doorschodt verloor met 3-1 van Lasse Strunk. Quincey Schoemaker verloor met dezelfde cijfers van Nico Schlund. Jan Poorter jr. won zijn eerste wedstrijd met 3-1, maar verloor zijn 2de helaas nipt met 3-2. Nicky Gout verloor in de eerste ronde met 3-2 van Jordy van de Weerd. Lloyd van Daalen de Jel won zijn eerste wedstrijd met 3-2 maar verloor in de tweede ronde met 3-0 van een goed spelende Gian van Veen.

De beste resultaten waren ook dit keer weer bij de meisjes. Alle 3 de meisjes die in de voorselectie voor het Nederlands team zitten, kwamen in actie. Helaas kon Layla niet winnen. Veerle won haar eerste wedstrijd nog met 3-2, maar verloor met dezelfde cijfers haar 2de wedstrijd van Michelle Lindhardt. Het beste deed vandaag Priscilla het. Zij haalde een knappe 3de plaats en laat toch keer op keer zien internationaal lekker mee te kunnen. Bulls German Open 2015_104
In de halve finale tegen Kyana Frauenfelder scoorde ze steeds erg goed en kwam als eerste op een finish, maar doordat ze nog steeds wat moeite heeft met haar finishes kon Kyana de overwinning toch in de wacht slepen. Als Priscilla nog iets meer aan haar finishes werkt is zij echter voor iedereen een geduchte tegenstander.