Altijd weer een spannende dag als junioren, heren en dames zich kunnen plaatsen voor de Finder Darts Masters, en de aspiranten kans maken om daar als vip aanwezig te zijn. Voor alle categorieen behalve de aspiranten ook nog een Winmauplek te verdienen.

Bij de meisjes deden Daphne en Jennifer Camijn mee. Daphne won 2 wedstrijden in de poule en werd daarmee 3de. Jennifer kon helaas geen partij winnen.

Bij de aspiranten hadden we maar 1 spelers, Bradley Roes. Maar wat deed hij het goed. Hij won in zijn poule alle wedstrijden met maar 1 leg tegen. Bij de laatste 8 won hij met 3-1 van Damian Doorenspleet, in de halve finale met 3-1 van Pim van Bijnen, en zo mocht hij dus de finale op het podium spelen. Hij won die met 3-1 van Dylan van Lierop, en mag dus in december als VIP naar de Finder Darts Masters.

Bij de junioren kwamen Robin Janssen en Ian Spaans de poule niet door. Wesley van Ravesteijn verloor bij de laatste 16 met 3-1. Keanu van Velzen werd de beste junior. Hij werd 3de omdat hij in de halve finale nipt met 4-3 verloor van de uiteindelijke winnaar Lars Plaisier.

Bij de dames Priscilla Groeneweg die bij de laatste 32 verloor, en de jarige Astrid Trouwborst.  En wat gaf zij zichzelf een mooi kado.  Ze won onder andere van Daisy van Driel en Aletta Wayer. In de finale moest ze het opnemen tegen Vanessa Zuidema, ie ze met 5-3 versloeg, waardoor zij in december op de Finder staat.

Bij de heren werd de DSWN vertegenwoordigd door Marcel Blik en Marvin van Velzen.
Marcel kwam niet verder dan de laatste 32 waar hij verloor met 4-1 van Silko Visser.
Marvin kwam een ronde verder, de laatste 16, waar hij met 4-3 verloor van Dennis Verhaegen.