Ook afgelopen weekend waren Rob en Edwin weer 2 dagen op pad met de jeugd van de DSWN. En ze hebben weer aardig hun best gedaan met op zondag een prachtig resultaat.

Op zaterdag kwam Veerle wel de poule door, maar ze verloor bij de laatste 8 nipt van Quintey Biemans met 3-2.
Bij de jongens verloor Loyd bij de laatste 128 van de uiteindelijk finalist Ruud de Kock. De laatste 64 was het eindstadion voor Joey, Robin, Wesley en Quincey. Bij de laatste 16 verloor Keanu met 3-1 van Ruud en Marvin met dezelfde cijfers van Kjeld Pol. Ian won in die ronde nog met 3-1 van Gijsbert van Malsen, maar in de volgende ronde verloor ook hij van Ruud, al was het heel spannend. 4-3.

Op zondag de HAL Masters, waarbij voor de jongens een plek op de Finder Darts Masters te verdienen was. Robin verloor bij de laatste 128 van een dit weekend goed spelende Daan Bastiaansen. Bij de laatste 64 verloor Joey van Loyd, Wesley van Javanico Jansen en ook Keanu verloor van Daan. Bij de laatste 32 verloor ook Quincey van Javanico, en Ian van Milan Oskam. Loyd verloor bij de laatste 16 van Marvin. Marvin haalde de laatste 4, maar door wat er in de kwartfinale was voorgevallen was hij niet in zijn normale doen, dus verloor hij met 4-2 van Mike Jansen, die dit weekend ook lekker gooide. Bij de meisjes kwam Veerle ook dit keer de poule weer door. Bij de laatste 8 won ze dit keer met 3-0 van Quintey Biemans. In de halve finale won ze met 3-1 van de Dutch Open kampioene Cheyenne Doddema. In de finale moest ze het opnemen tegen de Deense Line Kristiansen. Ze kwam 1-0 voor, en toen 3-1 achter. Via 2 mooie finishes kwam ze op 3-3. De laatste, beslissende leg werd een leg die alle kanten op kon, maar omdat de tegenstander 5 matchdarts miste kon Veerle alsnog de winst binnen halen, en dus de titel opeisen.hal_masters_2017_091