Beste leden,

Zoals reeds eerder gecommuniceerd, is de stand van de eerste helft van de wintercompetitie seizoen 2019-2020 de eindstand en deze staat inmiddels online. Promotie en degradatie vinden plaats conform het wedstrijdreglement van D.S.W.N. versie september 2019 artikel 19 met uitzondering van de nacompetitie. De nacompetitie is als gevolg van het coronavirus komen te vervallen. De nummers 11 en 12 van de eredivisie en eerste divisie en de nummers 2 van de eerste en tweede divisie blijven hierdoor in dezelfde divisie.

De inschrijving voor de wintercompetitie seizoen 2020-2021 is per heden geopend en zal op 31 juli 2020 sluiten. Als gevolg van het coronavirus zijn veel bedrijven, waaronder de horeca, in grote financiële problemen gekomen. Om onder andere de speelgelegenheden van D.S.W.N. te steunen hebben wij besloten om de contributie voor de wintercompetitie seizoen 2020-2021 éénmalig te verlagen van € 50,- naar € 25,- per lid. Alle leden zijn deze contributie weliswaar individueel verschuldigd aan D.S.W.N. maar wij weten uit ervaring dat in veel gevallen de speelgelegenheden de contributie van de bij hun spelende teams sponsoren.
Teams die zich inschrijven voor de wintercompetitie seizoen 2020-2021 moeten er rekening mee houden dat de uitwedstrijden mogelijk niet op de eigen thuisavond gespeeld kunnen worden.
Wij zullen ons uiterste best doen om alle teams zoveel mogelijk op hun eigen thuisavond te laten spelen, helaas is dit echter niet altijd mogelijk.

De uitvoering van de wintercompetitie seizoen 2020-2021 zal gebeuren aan de hand van de laatste versie van het “Protocol verantwoord Darten”, welke te vinden is op www.dswn.nl.
Let wel: er mag pas gedart worden in welke vorm dan ook op het moment dat het kabinet het besluit heeft genomen dat het is toegestaan!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur D.S.W.N.