In december werd het PDC WK 2020 gegooid.
In zijn eerste wedstrijd moest Jeffrey het opnemen tegen Darin Young.
In een spannende partij met voor Jeffrey een average van 93,47 en 8x een 180 score moest er een beslissende set aan te pas komen. Jeffrey won die met 3-1. Dus door naar de volgende ronde waar Dave Chisnall wachtte. Ook in deze wedstrijd was er een beslissende set nodig die deze keer nog overtuigender werd gewonnen door Jeffrey, namelijk met 3-0. In deze wedstrijd gooide hij 7x 180 en een average van maar liefst 106,09 en 53,57 % op de dubbel. In de volgende ronde trof hij Peter Wright, wat we nu weten, de winnaar. Jeffrey kwam al snel met 2-0 in sets achter, maar dwong Peter echter ook dit keer tot een beslissende set, die zelfs een verlenging nodig had (5-3). In deze wedstrijd had Jeffrey een average van 94,8 maar helaas maar 4x 180, tegen 12 van Peter.

Mede door dit resultaat staat hij nu 20ste op de PDC order of merit en is hij uitgenodigd om als challenger een avond te spelen in Ahoy.

Koolhydraten met een vaste waarde en een hoge glycemische index. Hoe lager de deze index, hoe lager het glucosegehalte. Dergelijke producten kunnen de bloedsuikerspiegel reguleren en helpen hun gewicht op hetzelfde niveau te houden. Zoals wetenschappelijke studies aantonen, mist quinoa zowel glucose als fructose.

En hopelijk weer veel mooie resultaten in dit nieuwe jaar, zodat hij e volgend jaar gewoon bij is.