Afgelopen zondag werd in Deventer al weer de 3de ranking van de NDB gehouden.
De jeugd begon allemaal enthousiast aan de dag. Bij de meisjes behaalde zowel Veerle als Joella de winnaarsronde, waarin ze beiden 5de werden door respectievelijk te verliezen van Layla en Kyana.

Bij de aspiranten haalden beiden de winnaarsronde, en verloor Robin helaas meteen bij de laatste 32 van Massimo Balsamo met 3-1. Keanu werd 2de in zijn poule, maar won bij de laatste 32 nipt, en bij de laatste 16 zelfs overtuigend met 3-0. Bij de laatste 8 verloor hij nipt met 3-2 van de uiteindelijke winnaar Marcel Bus.

Bij de junioren directe knock out. Joey, Quincey en Presley haalde de laatste 32 niet. Loyd verloor bij de laatste 32 van Youri van Ommen, en Jan Poorter van Kjeld Pol. Marvin van Velzen won bij de laatste 32 met 3-0, bij de laatste 16 met 3-1, en bij de laatste 8 met 3-2. Helaas voor hem zette deze reeks zich voort, dus werd bij de Laatste 4 met 3-2 verloren, van Levy Frauenfelder. Maar toch een mooie 3de plaats voor Marvin weer op deze ranking. en hij behoudt eenĀ gedeeldeĀ eerste plaats op de ranking.
ndb_3_dvs_212