Inmiddels is ook de laatste ranking van dit seizoen weer gespeeld.

Bij de aspiranten dit keer geen super resultaten, maar wel allemaal goed hun best gedaan. Jan Poorter haalde een 9de plaats in de winnaarsronde, en Keanu werd 5de.  Dit resulteert voor Keanu in de derde plaats voor de eindstandNDB Driebergen_115, en Joey Doorschodt werd in deze lijst 8ste. Bij de junioren was er dit keer maar 1 speler die de laatste 64 overleefde. Quincey verloor van Job ten Heuvel, Loyd van Fokke Aalbers en Presley van Marvin. Marvin haalde de laatste 16 waar hij nipt verloor van Jaimy van Bavel, die hem daardoor in de eindstandnet voor bleef. In de eindstand een 9de plaats voor Marvin. Bij de meisjes was het nog spannend voor de ranking, en dus ook voor de selectie voor de DSWN meiden. Ze speelden allemaal goed in de poule, en gingen daardoor allemaal door naar de winnaarsronde. In de kwartfinale won Layla met 3-0 van Veerle. Ook Priscilla won met 3-0. In de halve finale won Layla van Kyana en Priscilla van Melissa. Dus een finale tussen de beide DSWN-meiden. Deze keer was Layla, die zich duidelijk goed voelde met haar moeder achter de baan, met 3-1 te sterk.
Weer een overwinning dus voor haar NDB Driebergen_111Door dit resultaat haalde Veerle een 4de plaats , Priscilla een derde plaats.

NDB Driebergen_094

 

 

 

 

 

Layla’s  2de plaats op de ranking, leverde haar een plek in de selectie op, en in dit geval ook een plaats in het EK team wat Nederland gaat vertegenwoordigen in Budapest deze zomer.NDB Driebergen_139

Bij de heren dit keer geen noemenswaardig resultaat.

Bij de dames een 5de plaats voor zowel Sharon Prins als Priscilla Groeneweg, die respectievelijk verloren van Vanessa Zuidema en Karin Krappen. Sharon eindigt hierdoor op een 8ste plaats op de ranking, en Priscilla eindigt als 9de.