Afgelopen zondag werd in Nijkerk al weer de laatste ranking van dit seizoen gegooid.
Voor veel spelers en speelster belangrijk om hun ranking veilig te stellen of nog een plekje te stijgen.

Bij de meisjes kwam Daphne na de poules helaas in de verliezersronde. Daar verloor ze bij de laatste 8 van Lynn Hoekstra. Op de ranking een 11e plaats. Dus hopelijk volgend jaar op naar de top 10.

Bij de aspiranten werd Quinten 5de in de verliezersrond na een nipt verlies tegen Lorenzo Broks. Na 3 rankings 5 punten, dus volgende jaar bij een heel seizoen op naar een mooie eindrankingstand. Bradley moest zijn 2de plaats in de rankingstand veilig stellen, en dat lukt door de halve finales te halen, waar hij met 3-1 verloor van de dagwinnaar Sydnee de Vries.

Bij de junioren waren het ook deze ranking weer 6 DSWN-spelers die gingen strijden om te prijzen.  Quincey kwam na de poules niet verder dan de verliezersronde, maar de rest haalde de winnaarsronde wel. Robin en Wesley van R verloren bij de laatste 32 en Wesley M bij de laatste 16. Bij de laatste 8 verloor Keanu nipt van Owen, die in de ronde erna ook duidelijk te sterk was voor Jan (0-3). 4 DSWN-junioren haalden de top 20 te weten Keanu (13), Jan (16) Robin (18) en Wesley (20). Helaas geen top 10 notering, dus ook geen selectie dit jaar.

Bij de paradarters wilde Arie zeker nog proberen om de 2 punten achterstand op Cliff in te lopen, maar helaas zat er dit niet in. Hij verloor bij de laatste 16 met 2-0 van Martijn Wouters. Maar zijn 3de plek in de ranking betekend wel de beste rolstoeldarter.
Bij de dames stond Sharon voor deze ranking 2de met 2 punten voorsprong op nr 3 en 6 punten op nummer 4. Belangrijk dus omdat nummer 1 en 2 van de ranking zich plaatsen voor de selectie. Helaas kwam ze niet verder dan de laatste 32, waar ze verloor van Astrid, maar omdat de concurrentie ook punten lieten liggen blijft ze toch 2de. Astrid ging de hele dag echt goed door en haalde de finale. Die verloor ze echter wel van Aileen met 5-1, maar toch een mooie 5de plaats op de ranking.

Priscilla S. verloor nipt bij de laatste 32, en werd uiteindelijk 7de in de ranking.

Bij de heren A viel de deelname wat tegen. maar wel redelijke resultaten met een plek bij de laatste 32 voor Robbie(verlies van Chris), Steven en Marvin en een ronde verder voor Chris Biever. Helaas geen top eindranking voor deze spelers. Niemand in de top 20.
Bij de heren B doet Lorenzo Pronk het al het hele seizoen top. Hij stond voor de ranking op nummer 1, dus moest die plek zien te verdedigen. De laatste 32 werd dit keer het eindstation voor Leon Jense en  Thijs van den Hoogen. Deniis Kram en Kevin Elswijk kwamen een ronde verder. Maar ook dit keer was Lorenzo de beste, en niet alleen van de DSWN-spelers, maar gewoon van alle darters, want hij won de finale met 4-3 van Pedro Heijnen. Dus de dubbel voor hem vandaag. In de eindranking ook nog een mooie 5de plaats voor Tom van de Hoogen, en een 8ste voor Chris Iedema.


Hopelijk zien Lorenzo Pronk hem volgend seizoen na deze promotie schitteren in de heren A ranking.