De jeugdkampioenen van de tweede NDB Ranking zijn Jurjen van der Velde (junioren), Rosanna van der Velde (meisjes) en Pim van Bijnen (aspiranten). In totaal gingen 17 meisjes, 24 aspiranten en 74 junioren de strijd met elkaar aan voor de verschillende jeugdtitels in Vlaardingen.

De kersverse Winmau World Masters Boys Champion Jurjen van der Velde wist ook de tweede NDB Ranking van dit seizoen te winnen. Hij versloeg Wesley Hurrebrink (4-2). In de halve eindstrijd was van der Velde met 3-0 te sterk voor Luke van der Kwast. Kevin Lasker verloor in de andere halve finale met 3-2 van Hurrebrink. De meisjesfinale ging opnieuw tussen Lerena Rietbergen en Rosanna van der Velde. Dit keer was Rosanna de sterkste en won de spannende finale met 3-2. De winnares won eerder op de dag al van o.a. Joƫlla Verhagen en Layla Brussel. Pim van Bijnen pakte de aspiranten titel. In de eindstrijd was hij met 3-0 te sterk voor Karsten Boelens. Daarmee wint ook hij de tweede NDB Ranking van dit seizoen.

De seniorentitels in Vlaardingen zijn gegaan naar Maik Kuivenhoven (heren A), Jurrit van Essen (heren B), Sharon Prins (dames) en Michelovic van Velzen (paradarts)!

De heren A finale ging tussen Niels Zonneveld en Maik Kuivenhoven. Laatstgenoemde wist dus met 2-1 in sets deze mooie en spannende finale te winnen. Bij de heren B finale ging de winst naar Jurrit van Essen. Hij versloeg John Nagelhout met 4-1. Regerend NDB Rankingkampioene Sharon Prins pakte de titel bij de dames. In een spannende finale was ze met 5-4 Anita van der Velden de baas. Michelovic van Velzen wist ook de tweede NDB Ranking bij de paradarters te winnen. Hij was in de eindstrijd met 3-0 te sterk voor Arie van der Rassel.

Wij danken alle vrijwilligers, locatie, partners, toernooicommissie en de lidorganisatie RDO voor het organiseren van een geslaagde tweede NDB Ranking.

Wij feliciteren alle winnaars met hun mooie titels!

Bron: ndbdarts.nl