In het weekend van 16 en 17 maart is in Vlaardingen de 7de Mariflex Open darts, waaraan weer veel DSWN-spelers mee doen.
Op zaterdag de koppels waarin in de Mix Jeffrey de Zwaan koppelt met Fenna Bouwman en Joey ten Berge met Bianca Borghart, Dirk van Duivenbode met Petra Marcus, Marcel Blik met Patty van de Wiel, Michael Bodman met Priscilla Groeneweg, Michel Camijn met T. Plug, Chris Iedema met D. Iedema, Sharon Prins met Ron Meulenkamp, Carlos Vrije met Tamara Brandt, Joyce Schuurman met Cees van Leeuwen en Rob van Zwet met Vera Ros.

Bij de laatste 16 verloren Joey en Bianca van Jeffrey en Fenna. Ook Dirk en Petra verloren in deze ronde Carlos en Tamara verloren bij de laatste 32.  Bij de laatste 8 moesten Jeffrey en Fenna hun meerdere erkennen in Robbie Green en Deta Hedman, geen schande en een goede prestatie van dit jeugdige koppel. Ook Sharon en Ron verloren bij de laatste 8 en wel van Aileen de Graaf en Bryan de Hoogh.

In het dameskoppel vanmiddag Louise Bunk met Priscilla Groeneweg, Joyce Schuurman met Karin Krappen, Sharon Prins met Tamara Schuur,  Vera Ros met Chantal van Rossum en Fenna Bouwman met Kaylee van der Steen, het koppel BouwSteen. Sharon en Tamara verliezen bij de laatste 8 van Lorain Farlam en Anastasia Dobromyslova met 3 -0 .  Lorain en Anastasia zouden dit koppeltoernooi later ook winnen.

In het herenkoppel Jeffrey de Zwaan met Vincent van der Meer, Joey ten Berge met Yordi Meeuwisse, Michael Bodman met Levy Frauenfelder, Dirk van Duivenbode met Marcel Blik, Michel Camijn met Cees van Leeuwen en Carlos Vrije met Kevin Vennik.
Jeffrey en Vincent hebben het gered tot de halve finale, daar was echter de pijp een beetje leeg en verloren ze eigenlijk vrij kansloos van het koppel Glenn Durrant en Tony Eccles.

              

Op de zondag is het tijd voor de 4 singletoernooien. In het meisjes toernooi is de DSWN vertegenwoordigd door Fenna Bouwman, Christel Merkesteijn en Suzanne Schuurman en bij de jongens door Mitchell Kamps, Jan Poorte jr. en Lorenze Turfboer.
Bij de dames Louise Bunk, Joyce Schuurman, Priscilla Groeneweg, Sharon Prins, Vera Ros en Chantal van Rossum. Bij de heren een grote delegatie met Vincent van der Meer, Mike Zuydwijk, Jeffrey de Zwaan Joey ten Berge, Marcel Blik, Michael Bodman, Michel Bunk, Michel Carmijn, Dirk van Duijvenbode, Chris Iedema, Yordi Meeuwisse, Carlos Vrije, Wesley van Holsteyn en Raymond Kamps.

Helaas waren in het singletoernooi minder goede resultaten te melden. Geen heren bij de laatste 32 en geen dames bij de laatste 16. Gelukkig maakte de jeugd de dag nog  een beetje goed. Jan Poorter jr werd kanp 9de omdat hij bij de laatste 16 verloor van de latere winnaar Colin Roelofs. Ook bij de meisje verloor Fenna Bouwman van de latere winnares Casey Gallagher, maar ze behaalde toch een knappe 5de plaats.