Op zondag 15 oktober was de 2de ranking van dit seizoen. Er deden maar liefst 39 spelers en speelsters van de DSWN een gooi naar een van de 7 titels. Bij de aspiranten alleen Bradley Roes, Die eenvoudig zijn poule door kwam met alleen maar overwinningen. Ook in de winnaarsronde begon hij bij de laatste 16 met een 3-0 overwinning, maar helaas was in de kwartfinale Sytze Terpstra met 3-0 te sterk voor hem, maar toch een mooie 5de plaats. Bij de junioren kwamen Keanu, Joey, Quincey en Wesley hun poule niet door. In de verliezersronde haalden Keanu en Joey nog wel de laatste 16. Robin Janssen won zijn eerste wedstrijd met 3-0, maar verloor bij de laatste 64 van Wessel Nijman. Jan Poorter haalde de laatste 32, en verloor daar van Mike Jansen. Ian Spaans was dit keer de beste junior. Hij werd 9de omdat hij bij de laatste 16 met 3-0 verloor van Jurre vd Velde.
Bij de dames verloor Veerle bij de laatste 64, en Priscilla Groeneweg, Samantha Raaphorst en Elisa de Zeeuw bij de laatste 32. Astrid Trouwborst werd 5de. In de kwartfinale verloor zij met 3-1 van Priscilla Steenbergen. Die in de volgende ronde met 3-0 verloor van Aileen de Graaf. Ook Sharon Prins werd 3de omdat zij met 3-2 verloor van Anca Zijlstra. Met deze resultaten blijven zowel Sharon en Astrid mooi in de top van de ranking.
Bij de heren B waren er een paar die de laatste 128 niet overleefden, maar die zullen we maar niet noemen. Bas Beets haalde de laatste 64, Jordy Toetenel de laatste 32, en Leon Jense de laatste 16. Mooie resultaten, maar het beste was deze keer Robbie Vlaardingerbroek, die in de finale stond en zijn tegenstander geen leg gunde.
(foto)

Bij de heren A vielen voor de meeste spelers de resultaten wat tegen. Van de 15 speler kwamen er maar 5 bij de laatste 64. Marcel Blik ging er in die ronde uit, evenals Steven van Leijen. De laatste 32 was het eindstation voor Danny de Haas en Maik Kuivenhoven. Benjamin van Erven haalde de laatste 16, waar hij maar net tekort kwam tegen Richard Veenstra (3-4).
Bij de paradarters kwam Arie van der Rassel na een moeizaam begin toch in de winnaarsronde terecht. In de eerste ronde had hij een bye. In de kwartfinale won hij met 3-1 van Anton van Hemert. In de halve finale ging het weer moeizamer. Hij kon de beslissende dubbel niet vinden en verloor van Harm Mellies. Maar toch een mooie 3de plaats.
(foto)