De tweede ranking van dit seizoen vond plaats in Barneveld, en werd georganiseerd door de NDB, omdat er geen lidorgansatie was die deze wilde organiseren.
Veel heren dit keer bij de heren A.
Helaas kwamen er maar 3 spelers voorbij de laatste 64.
Steven van Leyen haalde de laatste 32, waar hij met 4-1 verloor van Ryan de Vreede.
Bradly Roes haalde in zijn eerste rankingseizoen bij de senioren een prachtige 5de plek.
Maar de beste DSWN-heer was dit keer Ryan de Vreede. Hij kwam in de finale tegen Jelle Klaasen.
Kwam 1-0 in sets achter, maar pakte toen 2 sets op rij, voldoende voor de overwinning in deze wedstrijd.
Bij de heren B een kleine afvaardiging, waarbij niemand voorbij de laatste 64 kwam. Dennis Kram verloor zelfs zijn eerste wedstrijd, maar hij stond aan het eind van de dag wel mooi in een finale. Ja, hij was schrijver bij de paradartsfinale.

foto:  Mandy Boxtart

Bij de dames blijf Samantha Raaphorst bij de laatste 64 steken, Elisa de Zeeuw haalde de laatste 16, en Atrid werd 5de. Zij verloor bij de laatste 8 met 2-4 van Noa. Priscilla was er dit keer niet bij, omdat zij een internationaal toernooi gooide in Italie, waar ze knap een 2 maal de finale haalde, waarvan ze er ook nog 1 won.  Haar eerste gewonnen WDF toernooi. Dit resulteert op dit moment in een 19de plaats op de WDF ranking.

Bij de junioren haalde Quinten helaas de winnaarsronde niet, en Joshua verloor bij de laatste 32.
Bij de aspiranten kon Keano dit keer ook niet de winnaarsronde halen, maar hij vocht zich wel knap tot de finale van de verliezersronde.
Bij de meisjes dit keer 2 poule, en Dpahen haalde de winnaarsronde, waarin ze knap 2e werd.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de paradarters in reen rolstoel. Een sterke afvaardiging met Michel vd Hengel en Arie vd Rassel.
In de poule beide overtuigend door.
Helaas troffen beiden elkaar in de halve finale, en die werd zoals zo vaak door Arie gewonnen, dit keer met 3-1. Maar Michel komt wel steeds dichterbij, en als hij straks een betere rolstoel heeft zal hij vast nog meer tegenstand kunnen bieden.  Ook de finale werd weer door Arie gewonnen, en wel met 3-2, al kreeg zijn tegenstander Carel wel 7 matchdarts.

foto : Mady Boxtart