Inmiddels zijn we al weer over de helft van dit rankingseizoen, en blijven de spelers van de DSWN er trouw naar toe gaan, maar met name bij de junioren blijven de resultaten wat achter ten opzichte van vorige seizoenen. Maar misschien hebben zij zich andere doelen gesteld. Robin en Wesley kwamen dit keer bij de laatste 32, JanĀ bij de laatste 16 en Keanu van Velzen bij de laatste 8. De anderen, Quincey en Ian, haalden niet eens de winnaarsronden. Bij de meisjes haalde Daphne weer knap de winnaarsronde, doch helaas verloor ze nipt van Lynn Hoekstra, maar er zit duidelijk progressie in.
Bij de aspiranten blijft Bradley het super doen. Hij stond alweer in de finale en was ook dit keer de beste met een 3-0 overwinning op Pim van Bijnen, nadat hij in de halve finale Massimo Balsamo al met 3-1 had verslagen.

Bij de dames verloor Veerle bij de laatste 64, Samantha en Sharon bij de laatste 16 en Priscilla Steenbergen bij de laatste 8.
Astrid haalde weer netjes de halve finale, waarin ze met 4-2 verloor van Anita van der Velde. Maar toch een mooie 3de plaats. Helaas worden die niet meer op het podium uitgedeeld, dus geen foto, maar wel een foto van haar beker.
Volgende keer toch maar even langs de fotograaf Astrid.
Bij de heren A vielen de resultaten ook wat tegen. Marcel Blijk haalde nog de laatste 32, en Ryan verloor bij de laatste 16 van Nick Crouwel en Michael Ramautar van Chris Landman, maar de rest mocht al eerder naar huis.
Bij de heren B werd de koploper Lorenzo Pronk bij de laatste 32 verslagen door Chris Iedema, die bij de laatste 8 verslagen werd door Tom van den Hoogen. Hij moest helaas in de halve finale met 3-2 de eer laten aan Kai Steernberg.
Bij de paradarters blijft Arie het goed doen. Na een zeer moeizame dat waarin heel wat spelers hem uit hadden kunnen schakelen, haalde hij toch weer de finale. Maar ook dit keer moest hij genoegen nemen met een 2de plaats, omdat Cliff hem met 3-2 versloeg.

Omdat we inmiddels over de helft van de ranking zijn gaan we ook maar eens kijken hoe de rankingstanden er voor staan.
Bij de meisjes op dit momentĀ een mooie 10e plaats voor Daphne. Bij de junioren geen top 10 plaats, en bij de aspiranten een mooie 2de plaats voor Bradley. Bij de heren A ook geen DSWN-er in de top 10, maar bij de dames des te meer. Sharon op 4, Priscilla op 5 en Astrid op 6. Ook bij de heren B een mooie rankingstand op dit moment met Lorenzo nog steeds op 1, Chris op 4 en Tom op 7. En bij de paradarts staat Arie op dit moment 3de.