Afgelopen zondag is in Beek en Donk alweer de voorlaatste ranking van dit seizoen gespeeld.

En weer 2 nieuwe gezichten van DSWN jeugdspelers op deze ranking. Beide speelden ze bij de aspiranten.
Helaas verloor Deacon Mulder bij de laatste 16 in de verliezersronde, maar hij heeft zeker laten zien dat hij nog beter gaat worden. Quinten de Rijk haalde bij zijn debuut heel knap de laatste 8 in de winnaarsronde waar hij met 3-1 verloor van Karsten Boelens. De andere junior die dit keer mee deed was natuurlijk Bradly Roes en hij kwam weer tot de finale waarin hij met 3-1 won van Pim van Bijnen. Die door dit resultaat wel al rankingkampioen is, maar volgt hem netjes op een 2e plaats, die hem op de laatste ranking eigenlijk al niet meer kan ontgaan.

Bij de meisjes dit keer een 3de plaats voor Daphne Camijn, die toch maar mooi in de top 10 van de ranking staat.
bij de junioren helaas 3 spelers naar de verliezersronde waarbij Jan Poorter het verste kwam met een 5de plaats.
Robin en Quincey haalden wel de winnaarsronde maar verloren daar bij de laatste 32. Welsey Mol deed het beter, hij werd 5de in de winnaarsronde. Ook in de top van de ranking geen DSWN junior dit jaar.
Bij de paradarts kon Arie dit keer ook niet echt potten breken.  In de poule won hij beide partijen overtuigend met 2-0 maar in de knock out verloor hij bij de laatste 8 van Anton van Hemert met 3-1. Maar nog wel 3de op de ranking en niet meer in te halen.en plek 2 nog in zicht.
Bij de dames hele mooie resultaten. Een 5de plaats voor Astrid, en een 3de plaats voor Priscilla Steenbergen, maar Sharon troefde iedereen af, en won in de finale met 5-3 van Aileen na nipte overwinningen met 4-3 in kwart- en halve finales, maar winnen is winnen.
Door dit resultaat staat zij 2de in de ranking, 2 punten voor op Anita en 6 op Marjolein, dus de laatste ranking nog genoeg om voor te moeten strijden. Priscilla staat op dit moment 5de.
Bij de heren B Haalde Tom van den Hoogen de laatste 32 en Pascal van Viersen de laatste 16. Hij verloor hier nipt van de uiteindelijke winnaar Jeffrey Bastings, die in de halve finale ook verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Lorenzo Pronk.
Door dit goede resultaat blijft Lorenzo koploper in de heren B ranking met nog 8 punten voorsprong op Jurrit van Essen Tom van den Hoogen staat nu gedeeld 4de en Chris Iedema staat 7de.

Bij de heren A haalde Donny Trouwborst de laatste 32 waar hij nipt verloor van Wessel Nijman. Marcel Blik en Arie van den Heuvel werden in de kwartfinale uitgeschakeld door respectievelijk Johan van Velzen (5-1) en Toon Greebe (5-3) Ook in deze ranking geen DSWN-ers in te top 10.