Afgelopen zondag was in de topsporthal in Almere al weer de eerste ranking van het nieuwe seizoen, en iedereen had er weel veel zin in, getuige ook het grote aantal deelnemers. De DSWN werd vertegenwoordigd door 7 junioren, 7 dames en maar liefst 24 heren verdeeld over de categorie A en B, en natuurlijk de paradarter Arie van der Rassel.
Bij de junioren werd direct knock out gespeeld omdat er 96 deelnemers waren. Quincey Schoemaker was de eerste die afviel want hij verloor bij de laatste 128. De laatste 64 was het eindstation voor Jan Poorter ( tegen Keanu), Wesley van Ravesteijn en Ian Spaans. Bij de laatste 32 moest Joey Doorschodt zijn meerdere erkennen in Levy Frauenfelder (1-3). Helaas gingen de laatste junioren er bij de laatste 32 uit. Keanu van Velzen verloor van Danny de Graaf en Robin Janssen van Kevin Lasker.

Bij de dames ook knock out. Jamie Lee Fortunati en Veerle Hamelink haalde de laatste 16 helaas niet. Elisa de Zeeuw en Priscilla Steenbergen verloren bij de laatste 16. Priscilla Groeneweg haalde een mooie 5de plaats. Astrid Trouwborst strandde in de halve finale door met 3-1 te verliezen van Aileen de Graaf. Maar de beste vandaag was Sharon Prins, die door onder andere achtereenvolgens Femke Herms, Anca Zijlstra en in de finale Aileen de Graaf te verslaan, en zo de eerste ranking op haar naam te schrijven. 
Bij de heren was de deelname enorm. In het heren A toernooi was Benjamin van Erven de beste DSWN-er met een verlies bij de laatste 32  met 3-4 van Jurian van Os.   Bij de heren B was er een 17de plaats voor Bas Beets, een 9de plaats voor Robbie Vlaardingerbroek en hier was de beste DSWN-er Matthijs Zaat. Hij verloor bij de laatste 8 met 3-0 van Jamie Kelder.
Bij het pradarten is Arie nog steeds de enige DSWN-er, maar hij laat wel zien dat hij in goede vorm is. In de poule was hij ongeslagen eerste, en in de knock out fase versloeg hij achtereenvolgens Wilco Wassink, Kees van Wielink en Ricardo Hermans, om zo het toernooi op zijn naam te schrijven. Een goede generale voor de Winmau volgende week.