Afgelopen zondag heeft in Driebergen weer de eerste ranking van dit seizoen plaats gevonden.
Van de 633 deelnemers waren er natuurlijk ook weer de nodige DSWN-ers .
Bij de meisjes dit keer alleen Daphne Camijn, die dit keer helaas geen wedstrijd wist te winnen.
Bij de aspiranten was Bradley Roes dit keer de enige DSWN-er. Hij won in de poule alle 3 zijn wedstrijden. Bij de laatste 16 in de winnaarsronde verloor hij van de uiteindelijke finalist Massimo Balsamo.
Bij de junioren was er in de knock out niemand die verder kwam dan de laatste 64 . Ook in de verliezersronde geen goede resultaten.
Bij de dames haalde Astrid Trouwborst weer netjes  de kwartfinale, waar ze met 4-1 verloor van Vanessa Zuidema. Sharon Prins haalde knap de finale, waarin ze Aileen geen echte tegenstand kon bieden en met 5-1 verloor.
In het heren B toernooi een goede vertegenwoordiging. Chris Iedema haalde de laatste waar hij nipt verloor van Mike Everts. Die uiteindelijk in een hele goede finale verloor van een overtuigende Lorenzo Pronk. 
Bij de heren A maar liefst  DSWN-ers. Chris Biever en Leon Jense verloren bij de laatste 64, Steven van Leijen en Marvin van Velzen verloren bij de laatste 32. Arie van den Heuvel, die bij de laatste 32 Steven nog versloeg verloor in de volgende ronde van Niels Zonneveld. Mike Kuivenhoven was de beste heren A DSWN-er. Hij verloor in de kwartfinale van Martijn Kleermaker.
In het paradartstoernooi kon Arie dit keer ook geen potten breken. Hij verloor in de kwartfinale met 3-2 van Matthijs Wissink na het missen van minimaal 30 matchdarts.