Afgelopen zondag was in Driebergen al weer de 2de ranking van dit korte seizoen.

Dit keer deden er 2 meisjes mee. Cathlyn Biever haalde een 5de plaats in de verliezersronde en Daphne Camijn werd knap 2de.

Bij de aspiranten ook 2 deelnemers. Hier werd Quinten de Rijk 5de in de verliezersronde en mocht Joshua Adriaanse een beker voor de 3de plaats mee naar huis nemen.
Bij de junioren verloor Robin bij de laatste 32 en kwamen Bradley en beide Wesley’s niet verder dan de laatste 16.
Bij de heren B Haalden Dennis Kram, Ricky de Vos en John van Hengst de laatste 32. Loyd van Dalen werd mooi 9de en Robbie Vlaardigenbroek haalde weer een knappe 3de plaats in dit sterke veld.
Bij de dames kwam Veerle niet verder dan de laatste 64 en Astrid strandde bij de laatste 32.
Bij de heren A waren Anoop en Benjamin 17e en Mike van Leeuwen haalde de laatste 16. De overigen kwamen niet bij de laatste 32.
Bij de paradarters komen ook steeds meer DSWN-ers. Dit keer deden er 3 mee.

Ger Bron verloor helaas zijn eerste wedstrijd en kwam daardoor in de verliezersronde terecht, waar hij wel netjes 5de werd. Voor Michel van de Hengel was het zijn eerste ranking.

Hij deed het erg goed, en verloor pas in de kwartfinale van de uiteindelijke winnaar. Dus een mooie 5de plaats op zijn eerste ranking, en er zit zeker nog meer in.
En dit keer was Arie gelukkig ook weer goed op dreef. Hij won weer wat overtuigender, maar moest ook in Michelovic zijn meerdere erkennen in de halve finale. Dus toch een mooie 3de plaats weer. En daarmee op dit moment ook al weer een derde plaats op de ranking.