Op zondag 21 februari werd in het Brabantse Heeze al weer de 6de ranking van dit seizoen gespeeld.

Deze keer iets minder kids als anders, maar toch weer een mooie afvaardiging, die weer volop voor de prijzen gaat. Bij de aspiranten Keanu, Robin en Joey. De aspiranten speelden in poules, en deze spelers haalden allemaal de winnaarsronde. Joey verloor bij de laatste 16 met 3-1 van Bastiaan den Ouden, die in de volgende ronde ook won van Keanu en wel met 3-0. De laatste 8 was ook het eindstation van Robin. Hij verloor nipt van Stijn van de Berg. Bij de meisjes de gebruikelijk 3, Layla, Priscilla en Veerle. Ook zij speelden in poules. Veerle ging op onderling resultaat naar de verliezersronde, maar wist die uiteindelijk wel op haar naam te schrijven. Voor Priscilla was de halve finale het eindstation. Zij verloor hier van Kyana, die in de finale ook te sterk was voor Layla (3-1). Door dit resultaat staan Kyana en Layla gedeeld eerste in de rankingstand.

26-02-21 ranking HeezeBij de junioren direct een knock out maar wel met verliezersronde.
Jelle verloor direct in de eerste ronde van Kenzo Fernandez Pereira.  Bij de laatste 64 verloor Loyd van Anthony Moes, Nicky van Geert Nentjes, Jordy van Tharma Landman en Presley van Gijsbert van Malsen.
Marvin en Quincey kwamen ook niet verder dan de laatste 32, dus helaas dit keer niet echt een topresultaat voor de junioren. Volgende ranking in Harderwijk hopelijk mooiere resultaten voor de boys.
foto Bas van den Berk