Afgelopen zondag werd in Nijkerk al weer de laatste ranking van dit seizoen gespeeld. Altijd een extra spannende dag, omdat er buiten deze ranking natuurlijk ook een eindranking op het spel staat.

Bij de meisjes deze keer geen deelname. Daphne en Jennifer Camijn waren er niet bij, en zijn in de eindranking als 16de geeindigd. Bij de aspiranten was het weer Bradley Roes als enige deelnemer. Hij werd 2de in zijn poule, en ging dus door naar de winnaarsronde. Hierin verloor hij bij de laatste16 met 3-1 van Sytze Terpstra. In de rankingstand werd hij 11e.
Deze keer ook bij de junioren poules. Quincey werd 4de in zijn poule, omdat hij geen wedstrijd won, en speelde geen verliezersronde. Wesley en Robin werden 3de in hun poule en moesten ook naar de verliezersronde. Wesley verloor daarin bij de laatste 16 van Robin, die in de verliezersronde tweede werd..
Keanu, Jan en Ian gingen naar de winnaarsronde. Helaas kwam er niemand verder dan de laatste 16. In de eindstand van de ranking was Keanu de beste met een 19e plaats.
Bij het paradarten werd Arie 2de in de poule door 2 overwinningen en een verlies tegen Kees van Wielink. Bij de laatste 16 won hij nog overtuigend, maar bij de laatste 8, waar beslist werd wie er rankingkampioen zou worden verloor hij met 3-2 van Ricardo, die dus e werd in de ranking, en Arie eindigde dus op een 2de plaats.
Bij de heren B werd ook in poules gespeeld. Van de spelers die naar de winnaarsronde gingen haalden alleen Jordie Toetenel en Robbie Vlaardingerbroek de laatste 16, maar ze verloren hier beiden. In de eindstand werd Leon Jense 9e en Robbie 4e.

Bij de dames ook poules. Helaas haalde Eliza de knock out fase niet. Samantha verloor bij de laatste 32 van Priscilla Steenbergen. , die helaas zelf bij de laatste 8  van Anca verloor, en in de rankingstand 8e werd. Astrid verloor in de halve finale van Sharon, en eindigde ook in de rankingstand knap 4de

Maar daar kan er natuurlijk maar 1 de beste zijn. Na een 3-0 achterstand won Sharon de finale met   4-3 van Aileen en ze werd ook nog eens rankingkampioen.

,
Bij de heren A verloren Chris, Cor, Donny en Marvin al bij de laatste 64.  Benjamin en Danny overleefden de laatste 32 niet. Maik verloor bij de laatste 16 van Wesley Harms, maar werd met dit resultaat wel 9e in de eindstand. In de halve finale verloor Arie van Steven van Leijen, die op zijn beurt in de finale met 2-0 in set werd verslagen door Nico van Os.Hiermee eindigde Steven op plaats 18 op de ranking.