Op 12 april alweer de op een na laatste ranking van dit seizoen. Vooral bij de meisjes nog erg belangrijk voor de rankingstand, want ze draaien lekker in de top mee. Verder natuurlijk ook voor Marcel Blik bij de heren, die ook in de top staat.

Bij de junioren maar 2 deelnemers deze keer. Loyd van Daalen de Jel verliest zijn eerste wedstrijd en haalt in de winnaarsronde de laatste 16. Marvin van Velzen wint in de eerste ronde knap van Mike van Duivenbode, maar moet in de tweede ronde nipt zijn meerdere erkennen in de nummer 1 van de ranking Maikel Verberk. Maar een zeer goede partij ook van Marvin. Bij de aspiranten wordt er in poules gespeeld. Jan Poorter jr, Damian Koppers, Jordy van der Kley en Quincey Schoenmakers komen in de verliezersronde terecht.  Quincey haalt een knappe 3de plaats NDB_Enschede_2015_102

In de winnaarsronde verliezen Keanu van Velzen en Joey Doorschodt al bij de laatste 32 en 16, maar Robin Janssen haalt een mooie 5de plaats.

Ook bij de meisjes wordt er in poules gespeeld. Priscilla Steenbergen en Veerle Hamelink zijn veroordeeld tot de verliezersronde en in de halve finale ook nog tot elkaar. Veerle wint deze confrontatie overtuigend met 2-0. Lindsey Wattez en Layla Brussel halen de winnaarsronde. Omdat Layla 1e was in haar poule en Lindsey 2de in de andere poule treffen ze elkaar in de halve finale. Deze wordt gewonnen door Layla. In de finale kan ze helaas niet winnen van Michelle Verberk. Een mooie 2de plaats voor Layla en ene derde plaats voor LindseyNDB_Enschede_2015_122.

Layla wordt door deze prestatie wel gedeeld 2de in de ranking.

Bij de dames geen echt aansprekende resultaten dit keer. Wordt toch tijd dat Sharon weer terug komt aan het dartsfront.
Bij de heren een knappe 3de plaats voor Marcel Blik, die door deze prestatie nu 2de op de herenranking staat.
NDB_Enschede_2015_172