Afgelopen zondag alweer de 6de ranking van dit seizoen.

Bij de aspiranten een nieuwe speler, Quinten de Rijk, die bij de aspiranten een mooie 3de plaats bereikte in de verliezersronde, waar hij in de halve finale maar nipt met 2-1 verloor van Bert Neggers. Bradley Roes kwam in de winnaarsronde bij de laatste 8. Hij verloor daar van Tinus van Tiel met 3-1. In de rankingstand behoudt hij nog net zijn 2de plaats.  Ook bij de meisjes in de verliezersronde een derde plaats voor een DSWN-speelsters, en wel voor Daphne Camijn na een mooie overwinning op Jaimy de Groot..
Bij de junioren haalde Robin de winnaarsronde niet en zowel Jan als Keanu en Wesley gingen er allemaal bij de laatste 32 al uit.

Bij de heren B kwamen Jeffrey Martens en Lorenzo Pronk bij de laatste 32. Tom van den Hoogen werd knap 3de, maar bij de prijsuitreiking was hij al weg, dus geen foto van hem dit keer. In de stand blijft Lorenzo nog 1e, 10 punten los van nummer 2 met nog 2 rankings te gaan.
Geen paradarters deze keer, maar Arie blijft 3de in de rankingstand.
Bij de dames kwam Priscilla Steenbergen bij de laatste 16 en Sharon en Astrid haalde de laatste 8. Sharon verloor van Femke en Astrid van Aileen. In de rankingstand staat Sharon 3de en Priscilla 6de.
In het heren A toernooi haalde Chris de laatste 32 en Marcel Blik en Marvin van Velzen de laatste 16 waar zij verloren van respectievelijk Erik Hol en Michel van der Horst. Geen DSWN-ers in de top van de ranking helaas.