Inmiddels is de 4de ranking van dit seizoen al weer gespeeld, en ondanks het kwalificatietoernooi van de PDC waren er toch nog voldoende spelers aanwezig om de DSWN te vertegenwoordigen..
Er waren deze keer 3 meisjes namens de DSWN te weten Daphne en Jennifer Camijn en Caithlyn Biever. Daphne en Jennifer troffen elkaar in de halve finale van de verliezersronde, en die wedstrijd werd door Daphne met 2-0 gewonnen. Helaas verloor ze de finale, maar toch een mooie 2de plaats voor haar, en een derde plaats voor Jennifer.
Caithlyn haalde knap de winnaarsronde maar moest daar bij de laatste 8 haar meerdere erkennen in de latere winnares Lerena, de nummer 1 van de ranking.
Bij de aspiranten haalde Joshua de winnaarsronde maar verloor daar bij de laatste 16. Quinten en Justin werden beiden 5de in de verliezersronde.
Bij de junioren was Jan Poorter de enige die de winnaarsronde niet haalde, maar hij werd in de verliezersronde nog wel 3de, dus toch goed gestreden.
De beide Wesley’s verloren bij de laatste 32, terwijl Bradley bij de laatste 16 zijn meerdere moest erkennen in Robin Jansen. Hij verloor helaas in de volgende ronde met 3-0, maar toch een 5de plaats. Bradley staat momenteel 6de op de ranking.
Bij de dames verloor Veerle al bij de laatste 32, en Priscilla verloor bij de laatste 8 tegen Astrid die de finale haalde. Daarin was ze niet opgewassen tegen Aileen en verloor met 5-1, maar toch weer een mooie 2de plaats.

Bij de paradarters dit keer geen podium voor een DSWN-er. Ger verloor bij de laatste 16 van Arie, die de ronde erna met 3-0 verloor van de uiteindelijke winnaar Pascal van der Hoorn.

Bij het bakken van het witte brood gebruik je meel van de korrels van de tarwekorrels. De kern wordt eerst gescheiden en vervolgens verwerkt, meer details daar. Volkorenbrood gebruikt volkoren, zelfs de graanschil, voor de productie van meel. Dit verklaart de naam “volkorenbrood” – het volkoren wordt gebruikt bij de productie ervan.

Bij de heren B Geen veel spelers al in de eerste ronde onderuit. Arjan van Bergen, Martin Verhoeve, Jordy Toetenel en Stephan Kwakernaak  haalde de laatste 64, evenals Jeffrey Martens die daar verloor van Loyd van Daalen de Jel, en Thijs van de Hoogen die  daar verloor van Robbie Vlaardingerbroek. Helaas verloren Loyd en Robbie beiden bij de laatste 32. Loyd staat door dit resultaat nu wel 8ste op de ranking.
Bij de heren A moesten ook al veel spelers bij de laatste 128 gaan zitten.
Voor Nick van Huet, Cor Kuypers, Robbie van Zuidamen Mike van Leeuwen was de laatste 32 het eindstation. Marco de Krey haalde nog de laatste 16 door uitschakeling van Mike, maar ging toen zitten met 0-4. Lorenzo pronk haalde de kwartfinale waar hij met 5-0 verloor van de uiteindelijke finalist Bert Jan Mulder.