Gisteren in Vlaardingen weer een NDB ranking met leuke resultaten.
Veerle haalde de finale van de verliezersronde, die ze helaas met 3-1 verloor van Kyana ndb_6_vlaardingen_071-kopie

Bij de aspiranten kwam Wesley van Ravesteijn in de verliezersronde terecht, waar hij bij de laatste 16 met 2-0 won, maar helaas bij de laatste 8 met dezelfde cijfers verloor. Robin Janssen en Keanu van Velzen haalden beiden de winnaarsronde. Robin verloor bij de laatste 32 nipt van Jarno Schulte. Keanu bij de laatste 8 van de uiteindelijke winnaar Ricardo van der Vloed.

Bij de junioren verloor Loyd en Ian bij de laatste 64, en Jan, en Joey bij de laatste 32. Quincey, Presley en Marvin haalden de laatste 16 waar ze alle 3 verloren. Marvin van Ramon Leferink met 3-2 met een 170 finish tegen. Quincey met 3-0 van Bas Leeflang en Presley met 3-0 van Brent Plaisier.

Bij de senioren waren dit keer de resultaten beter. Bij de dames werd Astrid van Heijningen 5de na 3-0 verlies tegen Aileen de Graaf en Sharon Prins 3de na 3-2 verlies tegen Karin Krappen.
Bij de heren A werd Danny Lanooy 9de en Maik Kuivenhoven 3dendb_6_vlaardingen_239-kopie.
Bij de heren B was ereen 3de plaats voor Robbie Vlaardingerbroek en een overwinning voor Matthijs Zaat ndb_6_vlaardingen_227-kopie.ndb_6_vlaardingen_196-kopie de ranking verstevigt.

 

 

Het WDDA toernooi werd gewonnen voor Arie van der Rassel die hiermee zijn eerste plaats op