Afgelopen zondag werd in Vlaardingen de 2de ranking van het seizoen 2018=2019 gespeeld.
Dit keer 2 meisjes, Daphne Camijn, die knap 5de werd, maar in de kwartfinale helaas met 3-1 ten onder ging. Ook Hilde Bunk die mee. Zij gaat proberen in de voetsporen van haar moeder te treden. Helaas ging zij na de poules naar de verliezersronde, waarin ze verloor van Julia Sengers.
Bij de aspiranten ook weer een nieuwe naam. Naast Bradley Roes, die een mooie 3de plaats behaalde, maar niet opgewassen was tegen Karsten Boelens, deze keer ook Valentino van Doorn. Hij werd 5de in de verliezersronde, maar dat is de eerste keer al best goed.
Bij de junioren wonnen alleen Keanu en Wesley hun eerste wedstrijd. De andere moesten het in de verliezersronde gaan proberen. Zij kwamen niet verder dan de laatste 16. Keanu verloor in de winnaarsronde bij de laatste 32 nipt met 3-2. Wesley kon in die ronde geen leg pakken.
Bij de heren B kwamen 4 spelers bij de laatste 32 te weten Lorenzo Pronk, Gerrit Camijn, Loyd van Daalen de Jel en Chris Iedema, maar helaas was voor hen allen dat het eindstation.
Bij de paradarters haalde Arie dit keer de finale wel, maar hij moest in Michaelovic van Velzen duidelijk zijn meerdere erkennen.

Bij de dames een mooie 9de plaats voor Louise Bunk, en een 5de plaats voor Priscilla Steenbergen. Maar ook dit keer was Sharon Prins de beste DSWN-dame. Zij won de finale overtuigend.

Bij de heren A haalde Steven van Leijen de laatste 64. Ryan de Vreede en Marcel blik verloren beide bij de laatste 16. Maar ook in deze categorie dit keer een DSWN winnaar, en wel Maik Kuivenhoven, die in een spannende finale Niels Zonneveld versloeg.