In een nieuwe locatie werd al weer de derde ranking van dit seizoen gehouden, en gezien het korte seizoen zijn we dus al weer op de helft.  Dus kijken veel spelers ook al met een schuin oog naar de rankingstanden.
Bij de meisjes dit keer alleen Daphne, omdat Caithlyn helaas ziek was. En Daphne deed het best goed. Ze won de verliezersronde, dus geknokt tot de laatste pijl.

Bij de aspiranten werd het voor beide spelers helaas ook de verliezersronde, waarin Joshua 3de werd, en Quinten 2de.
Bij de junioren haalden de beide Wesley’s de winnaarsronde niet, maar in de verliezersronde werd Wesley van Ravesteijn wel knap eerste. De laatste 32 in de winnaarsronde was het eindpunt voor Jan Poorter deze keer, terwijl Robin Janssen de ronde erna verloor. Maar de beste DSWN-er was Bradly Roes, die deze keer de ranking op zijn naam schreef.

Door deze uitslagen staat Bradly nu 4de in de rankingstand, en vinden we Robin terug op plaats 9.
Bij de dames verloren Veerle en Astrid al bij de laatste 64, maar Priscilla Steenbergen haalde een knappe 3de plaats. Een mooi resultaat in het sterke deelnemersveld bij de dames.
Bij de heren A haalde Marco de Kreij de laatste 32 waar hij verloor van Jerry Hendriks. Anoop haalde de laatste 16 waar hij met 4-1 verloor van Derk Telnekes. Met dit resultaat staat hij op dit moment 8ste in de rankingstand.
Bij de heren B haalden Dennis Kramer, Jordy Toetenel en Frans Wubs de laatste 64. Jeffrey Martens en Kevin van Elswijk haalden de laatste 32. Maar de beste was Loyd van Daalen de Jel de 5de plaats omdat hij bij de laatste 8 verloor van de uiteindelijke winnaar. Door dit resultaat staat hij nu 11de op de ranking.
Bij de paradarters is de groep Hagenezen groeiende.
Ger Bron haalde vandaag de winnaarsronde helaas niet. Michel van den Hengel werd voor de 2de ranking op rij 5de. Toch knap als je 2 maanden geleden nog nooit van paradarts had gehoord. De beste DSWN-er was natuurlijk weer Arie, die bij de laatste 8 won van Michel, maar helaas in de halve finale met 3-0 verloor van Michelovic. Maar toch weer een mooie 3de plaats, en daardoor momenteel gedeeld 3de in de ranking.