Op zondag 2 oktober werd in Wychen al weer de 2de NDB ranking van dit seizoen gespeeld.
Met name bij de heren best veel darters van de DSWN. Helaas waren er maar 2 die de laatste 32 haalde, Maik Kuivenhoven verloor daar met 4-2 van Henk Westerhof. Steven van Leyen won met 4-3, en verloor bij de laatste 16 met 4-2 van Dennie Olde Kalter. Bij de dames kwam iedereen de eerste ronde door. Louise Bunk verloor bij de laatste 32 met 3-0 van Suzan Koning. en Priscilla Groeneweg met 3-2 van Priscilla Steenbergen, die de ronde erna verloor van Nathaly van Marm met 3-0.Sharon Prins won achtereenvolgens met  3-0, 3 0, 3-1 en 3-0 en verloor helaas in de halve finale nipt met 3-2 van Aileen de Graaf, die de ranking uiteindelijk weer op haar naam schreef.

Bij de meisjes zaten Joella Schrauwen en Veerle Hamelink in dezelfde poule. Veerle haalde de winnaarsronde, maar helaas lukte het Joella deze keer niet. Veerle had, door de eerste plaats in haar poule, bij de laatste 16 een bye, en won bij de laatste 8 met 3-0 van Joella Verhagen. In de halve finale verloor ze met 3-1 van Kyana, die het toernooi ook dit keer weer won. Maar een knappe 3de plaats.
img_1115Bij de aspiranten kwamen Keanu van Velzen en Robin Janssen beiden in de winnaarsronde terecht. Keanu verloor daar zijn eerste wedstrijd met 2-1 van Rick Vos. Robin won met 2-0 en bij de laatste 16 met 3-0. Bij de laatste 8 verloor hij met 3-1 van Pim van Bijnen, maar toch een mooie 5de plaats.
Bij de junioren was na de overwinning van Marvin in de vorige ranking het vertrouwen er helemaal. Jan Poorter en Presley Fortunati verloren direct hun eerste wedstrijd, en moesten dus verder in de verliezersronde. Quincey Schoemaker won bij de laatste 64 met 3-1, en verloor bij de laatste 32 met 3-0 van Gijsbert van Malsen.  Loyd van Daalen de Jel won bij de laatste 128 met 3-0, bij de laatste 64 met 3-0 en ook bij de laatste 32 met 3-0. Bij de laatste 32 kon hij helaas geen leg pakken tegen de deze dag goed gooiende Danny de Graaf. Joey Doorschodt won bij de laatste 64 met 3-0, bij de laatste 32 ook met 32, maar ging bij de laatste 16 met dezelfde cijfers zitten tegen Marvin van Velzen, die in de ronde erna ook nog won van Henk Snijders, maar in de halve finale de overwinning aan de uiteindelijke winnaar Wessel Nijman moest laten met 3-1.
img_1124Daardoor staan Wessel en Marvin nu gedeeld eerste op de NDB ranking, gevolgd door Maarten Dirk Woord en Justin van Tergouw, die gedeeld derde staan.