Vorige maand was weer de eerste NDB ranking van het seizoen 2019-2020 en wel de Open Stedendriehoek bij de DVS in Zutphen.
Bij de meisjes deed alleen Daphne Camijn mee van de DSWN, en helaas moest ze na de poule naar de verliezersronde, maar ook daar kun je nog lekker gooien. En wie weet volgende keer wel naar de winnaarsronde.
Bij de aspiranten haalde Quinten de Rijk de laatste 16, en Joshua Adriaanse de laatste 8, dus een mooie 5de plaats.
Bij de junioren ging Jan Poorter na de poules naar de verliezersronde. Wesley en Bradley strandden bij de laatste 32 in de winnaarsronde en Robin haalde een mooie 5de plaats. Maar er zit voor allemaal zeker nog verbetering in.
Bij de dames dit keer een kleine afvaardigingen wat mindere resultaten. Priscilla S. en Astrid verloren bij de laatste 64, en Veerle kwam ook maar 1 ronde verder.
Bij de heren A haalde Anoop de laatste 16 waar hij verloor van Wessel Nijman, die de ronde ervoor ook al Lorenzo Pronk uitschakelde. De overige DSWN-ers kwamen niet verder dan de laatste 64.
In het heren B toernooi strandden Arjan van Bergen, Pascal van Viersen, Richard Pronk en Daan Boender allen bij de laatste 64, de overige  spelers haalden dat niet eens.
In het paradartstoernooi ook een wat tegenvallend resultaat voor Arie van de Rassel. Hij verloor bij de laatste 8 nipt met 3-2 van Henk Jager. Maar het is wel duidelijk dat daar dit jaar de concurrentie veel groter is.