Selectiewedstrijden plaats Nederlands team.

Op 29 juni werden er in sporthal Corlear in Nijkerk weer selectiewedstrijden voor een plek in het Nederlands team gehouden.

Bij de heren was Marco de Kreij een van de vertegenwoordigers voor DSWN.

Marco won achtereenvolgens van Patrick Schop(5-2), Nico van Os(5-0), Rowdy Schoremans(5-3), Kevin Doets(5-3).

In de finale maakte hij een 5-2 achterstand.goed tegen Jeremy van der Winkel (DBMN). Jeremy mistte een aantal matchdarts en Marco maakte daar dankbaar gebruik van. Op 5-5 maakte Marco het mooi af met een 14 darter om de winst binnen te slepen.

Ook de suppoerters waren blij met de overwinning van Marco de Kreij, getuige de laatste foto.

Met deze overwinning mag Marco de Kreij zich teamlid van het Nederlands team noemen..

Bij de dames is DSWN door Astrid Trouwborst vertegenwoordigd. Astrid kon het redden tot de halve finales. In de halve finale was Anca Zijlstra, de latere winnares van dit selectietoernooi, te sterk voor Astrid en won met 4-2.

Divisie- en bekerkampioenschappen 2018/2019

Bekerkampioenschappen NDB

In deze kampioenschappen werd de DSWN vertegenwoordigd door het team Fifth Division.
Dit team werd eerste in hun poule en ging zo door naar de kwartfinales.
Daar was het team No Mercy van DBA met 4-2 te sterk, dus was een 5de plek het eind resultaat.

Divisie Kampioenschappen NDB 2018/2019

4-de Divisie.

In de vierde divisie was DSWN vertegenwoordigd door DKE Outlaws (DSWN), helaas werden zij al in de kwartfinales uitgeschakeld door met 4-1 te verliezen. Schrale troost is dat de tegenstander die hen uitschakelde wel de latere kampioen van deze divisie was.

3-de Divisie.

Next Generation van Dart Sport West Nederland pakt landelijk divisiekampioenschap in de 3-de divisie. Het team bestond uit de volgende selers :Andreas Antonis, Suradj Bhaggan, Robbie Bonte, Benny Bruijn, Simon den Heyer, Chihoi Poon, Yunus Ozsoy

Next Generation won achtereenvolgens Golden Power (RDF) 4-2, van Twekkie Players (DVO) 4-3. In de finale won Next generation met 4-3 van het team To the MAX (WBDF). Het team van Next Generation stond onder leiding van captain Patrick van Hal.

2-de Divisie.

Helaas geen DSWN team in de kwartfinales van deze divisie.

1-ste Divisie.

In de eesrste divisie waren 23 teams aangemeold, voor DSWN was dit de Underdog.

De Underdogs wisten de halve finale te bereiken maar verloren die echter van de later verliezende finalist No Limit (DBMN).

Ere-Divisie.

Net als in de 1-ste divisie waren ook hier 23 teams aangemeld Fifth Division mocht DSWN hier vertegenwoordigen.  Fifth Division wist in de kwartfinale te winnen van het team van FDB, t’ouwe vat, daarna in de halve finale van Murphy’s One.

In de finale wachte het team van DBMN Dirty Jobzz. De strijd zou gelijk opgaan tot de stand 3-3. Voor Fifth Division was het Jeffrey de Zwaan die via een mooie leg (14 darts) uiteindelijk de winst naar Den Haag kon halen.
Alle teams ,kampioen of geen kampioen, toch gefeliciteerd met jullie prestatie.

 

Nieuwsarchief