Kwalificatie Lakeside in Assen

Op 5 december werd in de Bonte Wever in Assen een kwalificatietoernooi gespeeld voor nog 2 jongens, 1 meisje, 1 dame en 2 heren. En natuurlijk zijn er in alle categorieen behalve bij de meisjes DSWN spelers die proberen kansen te maken.  En bij de jongens valt dat heel goed uit. Bradly Roes wint achtereen volgens met 4-0 van Niels van der Waals, Jan Lamein en Massimo Balsamo. Daarna met 5-4 van Tinus van Tiel, wat hem een plek op het Lakeside podium oplevert, samen met Luis Liptow uit Duitsland.

Bij de dames verloor Priscilla Steenbergen bij de laatste 4. Daar plaatste Marjolein Noijens zich.

Bij de heren won Ryan de Vreede achtereenvolgens met 4-0 van Oliver Hanses, 4-1 van Tonny Veenhof en Gijsbert van Malsen en 4-2 van Jimmy Hendriks. Bij de laatste 16 won hij nipt met 5-4 van Jeremy van der Winkel, en bij de laatste 8 met 6-3 van Jeffrey Bekema.  In de beslissende wedstrijd kwam Danny Jansen voor, maar hij kon het niet afmaken.Ryan won met 6-5 en mag dus in januari aantreden op Lakeside. De andere heer die zich plaatst is de Belg. Mario Vandenbogaerde, die in de beslissende wedstrijd won van Kenny Neijens.

Informatie uitvaart Marcel Blik 04-12-2021

Hieronder meer informatie over de uitvaart van Marcel Blik op 04-12-2021.

Kan je er niet bijzijn dan is de uitvaart ook middels een livestream te volgen:
Klik hier om in te loggen op de livestream om de plechtigheid online te volgen.

Geen handen schudden en geen knuffels geven en draag een mondkapje als u zich binnen bent!
In verband met de corona-regels willen wij iedereen vragen het bezoek aan het uitvaartcentrum kort te houden, binnen in het uitvaartcentrum is er gelegenheid de familie kort te spreken en even afscheid te nemen van Marcel. Het is wel mogelijk een kop koffie te drinken, maar dan wel buiten op het terras. Alleen op deze manier kunnen wij de vele mensen die afscheid willen nemen de mogelijkheid bieden om dit te doen.
Het parkeren op het eigen terrein van het uitvaartcentrum is beperkt. Als deze vol is dan kunt u het beste parkeren op de parallelweg van de Laan van Nootdorp of bij sportpark RKDEO klik hier voor de plattegrond.

In memoriam Marcel “Bliksem” Blik

“Uit het oog maar niet uit het hart”

Afgelopen maandag 29-11-2021 heeft ons het zeer droevige nieuws bereikt dat Marcel Blik is overleden.
Marcel was reeds lange tijd ziek maar bleef vechten om zolang mogelijk bij zijn gezin te blijven.
Helaas was het een strijd die hij niet kon winnen.

Den Haag maar ook Nederland verliest een groot en talentvolle darter.
De laatste jaren speelde Marcel bij de GRB Jupiter Stars (ere) en het DKE RW Repair Super League team.

Marcel we gaan je missen, je humor, je strijd en je teamspirit!

Het bestuur van DSWN wenst alle nabestaanden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.Players Championship 2021

Bij dit toernooi zijn 3 spelers die zich gekwalificeerd hebben te weten, Maik Kuivenhoven, Dirk van Duijvenbode en Raymond van Barneveld.
Helaas moesten Raymond en Maik het in de eerste ronde tegen elkaar opnemen. Alhoewel Maik de laatste tijd goed in vorm lijkt gaf Raymond hem weinig kans. Hij brak hem meteen en kam op 2-0 voor, maar Maik beet zich vast, dus toen Raymond dubbels miste plaatste hij een break terug.  Maar helaas voor Maik antwoordde Raymond met een 104 finish. Ook de overige 3 legs gingen naar Raymond, dus een mooie goede overwinning, met gemiddelde van 104.
In de volgende ronde wacht Michael van Gerwen.
Dirk verloor wat ongelukkig met 6-5 van Ryan Meikle, die voor zijn doen een topwedstrijd gooide.
Bij de laatste 32 moest Raymond dus tegen MvG. Tot 3-3 ging het goed, omdat ze beiden hun eigen legs hielden. Daarna een tandje bij voor Michael, en helaas verloor Raymond met 6-3.

JDC World Championship 2021

Afgelopen maandag vertrokken 8 jeugdspelers met 2 begeleiders en de nodige supporters naar Gibraltar voor dit toernooi.
DSWN spelers Bradly Roes was een van de spelers die hieraan deel mocht nemen.


Het eerste toernooi was een teamtoernooi. Bradly was onderdeel van Nederland A, het team wat een nette zilveren medaille behaalde.
De volgende dag was het International Open, waar hij helaas bij de laatste 32 verloor van Katie Sheldon.
Ook de dag erna was de laatste 32 het eindstation voor Bradly. Hij verloor dit keer van Henry Coates.
De laatste dag was het JDC Junior World Darts Championship, waarvan de finale op 18 december in Ally Pally wordt gespeeld. Dus een belangrijke dag voor veel jeugdspelers, want die wil daar niet staan, tussen al die grote namen.
Bradley had een topdag en won in zijn poule alle wedstrijden. Bij de laatste 32 won hij met 4-0 van Connor MacDonald, en bij de laatste 16 met 4-1 van Jorth Bollen. Bij de laatste 8 moest hij het opnemen tegen zijn landgenoot Bram van Dijk. Altijd lastig, maar hij won met 4-3. In de halve finale moest hij het opnemen tegen Luke Littler, die dit hele event nog geen wedstrijd had verloren, en dus al 3 titels op zijn naam had staan. Maar Bradly was degene die daar een eind aan maakte door met 5-3 te winnen. Hij mag het dus nu op 18 december opnemen tegen Leighton Bennett in Ally Pally.

 

Nieuwsarchief

Internationaal nieuws

  • Error
  • Error

RSS Error: WP HTTP Error: cURL error 60: SSL certificate problem: certificate has expired

RSS Error: A feed could not be found at http://www.dartinfo.nl/index.php?option=com_ninjarsssyndicator&feed_id=1&format=raw. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.