NDB ranking Driebergen

Afgelopen zondag was in Driebergen al weer de 2de ranking van dit korte seizoen.

Dit keer deden er 2 meisjes mee. Cathlyn Biever haalde een 5de plaats in de verliezersronde en Daphne Camijn werd knap 2de.

Bij de aspiranten ook 2 deelnemers. Hier werd Quinten de Rijk 5de in de verliezersronde en mocht Joshua Adriaanse een beker voor de 3de plaats mee naar huis nemen.
Bij de junioren verloor Robin bij de laatste 32 en kwamen Bradley en beide Wesley’s niet verder dan de laatste 16.
Bij de heren B Haalden Dennis Kram, Ricky de Vos en John van Hengst de laatste 32. Loyd van Dalen werd mooi 9de en Robbie Vlaardigenbroek haalde weer een knappe 3de plaats in dit sterke veld.
Bij de dames kwam Veerle niet verder dan de laatste 64 en Astrid strandde bij de laatste 32.
Bij de heren A waren Anoop en Benjamin 17e en Mike van Leeuwen haalde de laatste 16. De overigen kwamen niet bij de laatste 32.
Bij de paradarters komen ook steeds meer DSWN-ers. Dit keer deden er 3 mee.

Ger Bron verloor helaas zijn eerste wedstrijd en kwam daardoor in de verliezersronde terecht, waar hij wel netjes 5de werd. Voor Michel van de Hengel was het zijn eerste ranking.

Hij deed het erg goed, en verloor pas in de kwartfinale van de uiteindelijke winnaar. Dus een mooie 5de plaats op zijn eerste ranking, en er zit zeker nog meer in.
En dit keer was Arie gelukkig ook weer goed op dreef. Hij won weer wat overtuigender, maar moest ook in Michelovic zijn meerdere erkennen in de halve finale. Dus toch een mooie 3de plaats weer. En daarmee op dit moment ook al weer een derde plaats op de ranking.

 

NDB ranking Zutphen

Vorige maand was weer de eerste NDB ranking van het seizoen 2019-2020 en wel de Open Stedendriehoek bij de DVS in Zutphen.
Bij de meisjes deed alleen Daphne Camijn mee van de DSWN, en helaas moest ze na de poule naar de verliezersronde, maar ook daar kun je nog lekker gooien. En wie weet volgende keer wel naar de winnaarsronde.
Bij de aspiranten haalde Quinten de Rijk de laatste 16, en Joshua Adriaanse de laatste 8, dus een mooie 5de plaats.
Bij de junioren ging Jan Poorter na de poules naar de verliezersronde. Wesley en Bradley strandden bij de laatste 32 in de winnaarsronde en Robin haalde een mooie 5de plaats. Maar er zit voor allemaal zeker nog verbetering in.
Bij de dames dit keer een kleine afvaardigingen wat mindere resultaten. Priscilla S. en Astrid verloren bij de laatste 64, en Veerle kwam ook maar 1 ronde verder.
Bij de heren A haalde Anoop de laatste 16 waar hij verloor van Wessel Nijman, die de ronde ervoor ook al Lorenzo Pronk uitschakelde. De overige DSWN-ers kwamen niet verder dan de laatste 64.
In het heren B toernooi strandden Arjan van Bergen, Pascal van Viersen, Richard Pronk en Daan Boender allen bij de laatste 64, de overige  spelers haalden dat niet eens.
In het paradartstoernooi ook een wat tegenvallend resultaat voor Arie van de Rassel. Hij verloor bij de laatste 8 nipt met 3-2 van Henk Jager. Maar het is wel duidelijk dat daar dit jaar de concurrentie veel groter is.

Bekerloting 2019 – 2020

Beste Leden,

De loting voor de eerste ronde van de Bekercompetitie staat online op www.dswn.nl onder Competitie en Bekercompetitie.
Deze ronde zal worden gespeeld in de week van 7 t/m 11 oktober 2019.

De loting is tevens vanuit Teambeheer naar alle captains gemaild. Heeft u een MSN, Outlook, Live of Hotmail account dan is dit bericht mogelijk in de spam folder terechtgekomen.

Bestuur D.S.W.N.

 

Afhalen competitiemappen 2019-2020

Aan alle teamcaptains,

Op vrijdag 13 september 2019 zijn de inloggegevens voor het nieuwe seizoen per
e-mail verstuurd. Heeft u een MSN, Outlook, Live of Hotmail account dan is dit bericht mogelijk in de spam folder terechtgekomen.

Op donderdag 19 september 2019 kunt u tussen 19:00 en 21:00 uur uw competitiemap voor de wintercompetitie 2019-2020, welke op maandag 23 september 2019 aanvangt, komen afhalen in de kantine van Sporthal Houtrust, Laan van Poot 22 te Den Haag.

Voor een aantal speelgelegenheden worden alle competitiemappen van de daar
spelende teams in een keer afgehaald. Neem dus eerst contact op met uw speelgelegenheid voordat u uw competitiemap komt afhalen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur D.S.W.N.

Nieuwsarchief