NDB ranking Zutphen

Vorige maand was weer de eerste NDB ranking van het seizoen 2019-2020 en wel de Open Stedendriehoek bij de DVS in Zutphen.
Bij de meisjes deed alleen Daphne Camijn mee van de DSWN, en helaas moest ze na de poule naar de verliezersronde, maar ook daar kun je nog lekker gooien. En wie weet volgende keer wel naar de winnaarsronde.
Bij de aspiranten haalde Quinten de Rijk de laatste 16, en Joshua Adriaanse de laatste 8, dus een mooie 5de plaats.
Bij de junioren ging Jan Poorter na de poules naar de verliezersronde. Wesley en Bradley strandden bij de laatste 32 in de winnaarsronde en Robin haalde een mooie 5de plaats. Maar er zit voor allemaal zeker nog verbetering in.
Bij de dames dit keer een kleine afvaardigingen wat mindere resultaten. Priscilla S. en Astrid verloren bij de laatste 64, en Veerle kwam ook maar 1 ronde verder.
Bij de heren A haalde Anoop de laatste 16 waar hij verloor van Wessel Nijman, die de ronde ervoor ook al Lorenzo Pronk uitschakelde. De overige DSWN-ers kwamen niet verder dan de laatste 64.
In het heren B toernooi strandden Arjan van Bergen, Pascal van Viersen, Richard Pronk en Daan Boender allen bij de laatste 64, de overige  spelers haalden dat niet eens.
In het paradartstoernooi ook een wat tegenvallend resultaat voor Arie van de Rassel. Hij verloor bij de laatste 8 nipt met 3-2 van Henk Jager. Maar het is wel duidelijk dat daar dit jaar de concurrentie veel groter is.

Bekerloting 2019 – 2020

Beste Leden,

De loting voor de eerste ronde van de Bekercompetitie staat online op www.dswn.nl onder Competitie en Bekercompetitie.
Deze ronde zal worden gespeeld in de week van 7 t/m 11 oktober 2019.

De loting is tevens vanuit Teambeheer naar alle captains gemaild. Heeft u een MSN, Outlook, Live of Hotmail account dan is dit bericht mogelijk in de spam folder terechtgekomen.

Bestuur D.S.W.N.

 

Afhalen competitiemappen 2019-2020

Aan alle teamcaptains,

Op vrijdag 13 september 2019 zijn de inloggegevens voor het nieuwe seizoen per
e-mail verstuurd. Heeft u een MSN, Outlook, Live of Hotmail account dan is dit bericht mogelijk in de spam folder terechtgekomen.

Op donderdag 19 september 2019 kunt u tussen 19:00 en 21:00 uur uw competitiemap voor de wintercompetitie 2019-2020, welke op maandag 23 september 2019 aanvangt, komen afhalen in de kantine van Sporthal Houtrust, Laan van Poot 22 te Den Haag.

Voor een aantal speelgelegenheden worden alle competitiemappen van de daar
spelende teams in een keer afgehaald. Neem dus eerst contact op met uw speelgelegenheid voordat u uw competitiemap komt afhalen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur D.S.W.N.

Selectiewedstrijden plaats Nederlands team.

Op 29 juni werden er in sporthal Corlear in Nijkerk weer selectiewedstrijden voor een plek in het Nederlands team gehouden.

Bij de heren was Marco de Kreij een van de vertegenwoordigers voor DSWN.

Marco won achtereenvolgens van Patrick Schop(5-2), Nico van Os(5-0), Rowdy Schoremans(5-3), Kevin Doets(5-3).

In de finale maakte hij een 5-2 achterstand.goed tegen Jeremy van der Winkel (DBMN). Jeremy mistte een aantal matchdarts en Marco maakte daar dankbaar gebruik van. Op 5-5 maakte Marco het mooi af met een 14 darter om de winst binnen te slepen.

Ook de suppoerters waren blij met de overwinning van Marco de Kreij, getuige de laatste foto.

Met deze overwinning mag Marco de Kreij zich teamlid van het Nederlands team noemen..

Bij de dames is DSWN door Astrid Trouwborst vertegenwoordigd. Astrid kon het redden tot de halve finales. In de halve finale was Anca Zijlstra, de latere winnares van dit selectietoernooi, te sterk voor Astrid en won met 4-2.

Nieuwsarchief