Start wintercompetitie 2022-2023

De wintercompetitie 2022-2023 start op maandag 26 september 2022.

Het competitieprogramma staat online en alle teamcaptains hebben via de mail nieuwe inloggegevens ontvangen. Dit seizoen is er ook weer een bekercompetitie. De eerste ronde is in de week van 17 tot en met 21 oktober 2022.

De competitiemappen worden per post naar de captains verzonden. Als er vragen zijn kunnen deze per e-mail naar competitie@dswn.nl gestuurd worden.

Wij wensen iedereen veel succes en een gezellig en sportief seizoen toe!

Bestuur DSWN

Dirk had goed weekend tijdens World Series of Darts

Afgelopen weekend in Afas weer een World Series of Darts, waarbij het Nederlandse publiek sommige spelers echt nog een beetje op kunnen zwepen.

Bij de laatste 32 had Dirk Haupai Puha als tegenstander. Tegen hem had hij de beslissende leg nodig om hem met 6-5 te verslaan.
Bij de laatste 16 een vrij eenvoudige overwinning op Gary Anderson met 6-3.
Ook tegen Ryan Joyce was een goede beslissende leg nodig op de overwinning veilig te stellen. 10-9
De halve finale tegen Jonny Clayton was een goed slotakkoord voor Dirk, waardoor hij met 11-8 won.

In de finale was de nummer 1 van de wereld Gerwin Price zijn tegenstander. Helaas kon hij deze keer de beslissende laatste leg niet naar zich toe trekken. Hij verloor met 10-11.

Maar een goede runner op.

Hungarian Darts Trophy

Aan dit toernooi mochten Raymond en Jeffrey mee doen omdat zij zich geplaatst hadden en Dirk op basis van zijn ranking.

Jeffrey en Raymond moesten bij de laatste 64 beginnen.
Raymond zijn tegenstander had afgemeld, dus hij had een bye.
Jeffrey won met 6-2 van Andras Borbely.

Bij de laatste 32 moest ook Dirk aan de bak. Hij  won in een goede partij met een average van 104,13 met 6-3 van Chris Dobey.
Jeffrey won in een goede partij van Rob Cross met 6-4.
Raymond moest het opnemen tegen Jose de Sousa. Helaas kreeg hij maar 1 darts voor de wedstrijd op D18, die hij miste, waarna Jose uitgooide.
Jammer dus.

Bij de laatste 16 ging Dirk nipt ten onder tegen Josh Rock.
Jeffrey was de volgende die het op mocht nemen tegen Jose de Sousa en ook hij kon niet winnen. Hij verloor met 6-4.

Divisiekampioenschappen NDB

Afgelopen weekend waren in Zutphen de Divisiekampioenschappen.
In de eredivisie weer een top resultaat voor het team DKE fifth division, dat zoals de naam al zegt vanuit de 5de divisie opgestoomd is naar de ere-divisie.
Daar werden ze dit jaar kampioen van Nederland. door na de poule in de kwartfinale met 4-1 te winnen van The Green Devils van de DOGD en in de halve finale met 4-3 van het Ouwe Vat van de FDB.

Gefeliciteerd mannen

PDC Women’s series

Dit weekend waren in Duitsland de PDC women’s series 13 tm 16.
Zowel Astrid Trouwborst als Priscilla Steenbergen deden hieraan mee

Op zaterdag begon Astrid niet goed, ze verloor in de eerste ronde met 4-1 van Aletta Wajer en in de 2de serie bij de laatste 64 met 4-0 van Priscilla. Dus ook een ongelukkige loting.
Priscilla haalde in tour 13 de laatste 8, waarin ze verloor van Katie Sheldon. In tour 14 was ook de laatste 8 het eindstation Ze verloor nipt met 4-3 van Mikuru Suzuki.

Op zondag een veel betere dag voor Astrid. In serie 15 helaas nog een 4-2 verlies bij de laatste 64 tegen Lerena Rietbergen, maar serie 16 kwam ze echt los en haalde knap de laatste 8. Aileen de Graaf was met 4-1 te sterk voor haar, maar bij de laatste 16 had ze wel gewonnen van Anca Zijlstra.
Priscilla ging goed door en haalde ook in serie 15 de laatste 8. Daar verloor ze  met 4-2 van Beau Greaves, die dit weekend geen enkele wedstrijd verloor.
In serie 16 kwam ze helaas weer Mikuru tegen, maar dit keer bij de laatste 32, en dit keer was het verschil groter dan gisteren (4-1).

Dus weer mooie resultaten voor deze dames

Nieuwsarchief

Internationaal nieuws

  • Error
  • Error

RSS Error: WP HTTP Error: cURL error 60: SSL certificate problem: certificate has expired

RSS Error: A feed could not be found at http://www.dartinfo.nl/index.php?option=com_ninjarsssyndicator&feed_id=1&format=raw. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.