paradarts-winmau world trophy

Komende weekend doet Arie van de Rassel als Nederlands team speler deel aan dit toernooi.

Op zaterdag de teamwedstrijd, samen met Anton van Hemert, Michel van Velzen en Pascal van der Hoorn.
Op zondag een singletoernooi, waarin hij het op moet nemen tegen andere rolstoeldarters voor een individuele titel.
Beide dagen is dit toernooi gratis te bezoeken, dus kom deze spelers aanmoedigen.

Locatie :

Vayamundo Oostende

Zeedijk 290-330

8400 Oostende , Belgie

NDB ranking Zutphen

Op zondag 15 mei de 3de NDB ranking van dit seizoen en wel in de Hanzehal in Zutphen.
Helaas dit keer geen meisjes, aspiranten en staande paradarters van DSWN.
Wel junioren, maar helaas kwamen er 3 in de verliezersronde terecht, maar wist Angelo van Deventer wel de finale te halen, die hij nipt met 3-2 verloor van Bert Neggers. Joshua en Quinten verloren beiden  met 2-0 bij de laatste 4. Alleen Bradley Roes wist de winnaarsronde te halen, maar helaas was voor hem de laatste 8 het eindstation.
Bij de heren B kwam Arjan niet door de eerste ronde. Frans Wubs haalde de laatste 32, wat hem in de top 10 van de ranking houdt. Vinay, Dennis en Robbie haalde de laatste 16, maar daarin verloren ze allemaal. Maar daardoor Vinay en Robbie ook nog steeds in top 10.
Bij de dames dit keer een 5de plaats voor Astrid, wat haar op een 6de plaats in de ranking brengt, dus nog wel wat werk te doen op het NK.
Priscilla haalt de laatste 4, waar ze met 4-1 van Aileen verliest. Met een gedeeld 3de plaats op de ranking moet het met een goed NK lukken om in de top van de rankingstand te blijven.Bij de paradarters had Arie het moeilijk in de poules. Hij verloor hierin van Wilco en werd daardoor 2de in de poule. Maar in de knock out ging hij helemaal los. Hij gaf geen leg meer weg en won de 3 partijen met 3-0. Door deze overwinning staat hij ook weer 1e in de rankingstand.

  

Bij de heren A gingen de meeste spelers er al in de eerste ronde uit. Keanu haalde de tweede rond waar hij verloor van de uiteindelijke winnaar Owen Roelofs. Ryan haalde de laatste 8 waar hij verloor van Ivo, die voor de derde keer op rij de finale haalde. Hij is wel de meest constante speler, want ook dit keer verloor hij de finale weer.  In de rankingstand staat hij daarom nog steeds op een 1e plaats, 20 punten voor op nummer 2, dus met een goed NK…..

 

Eurotour 7 in Praag

Jeffrey moest het in de eerste ronde opnemen tegen Mickey Mansell, en dat had hij slechter kunnen treffen. Jeffrey had de bull gewonnen, en ze begonnen beiden met het behouden van hun eigen legs. Tot 3-3 gelijk op, maar toen een break van Mansell met een 13 darter. Ook zijn eigen leg behield hij in 13 darts, dus moeilijk om te breken. Jeffrey gooide ook een goede eigen leg, in 14 darts uit. Helaas kon hij Mickey in leg 10 geen pijn doen, waardoor die vrij eenvoudig in 18 darts deze leg kon beslissen, en dus de partij met 6-4 won.

Dirk had een bye in de eerste ronde en mocht het bij de laatste 32 opnemen tegen Karel Sedlacek.
Dirk begon goed en plaatste in de eerste leg meteen een break met een 98 finish. Hij behield zijn eigen leg eenvoudig, en kwam zo op 2-0. Lag 3 brak hij weer, en dit keer met een 130 finish. In leg 4 volgde echter een rebreak, en door een 105 finish in leg 5 kwam Karel zelfs tot 3-2 terug.  Gelukkig kon hij weer uitlopen naar 4-2. Leg 7 was dramatisch, maar doordat Sedlacek dubbels bleef missen kwam Dirk toch nog op een finish. Maar kon de leg niet binnenharken, dus toch weer nog maar 1 leg verschil (4-3).
Met een 78 finish in leg 8 en een 13 darter ter afsluiting trok hij deze partij toch naar zich toe, met een gemiddelde van 95,91 en 75 % op de dubbels.
In de volgende ronde wachtte Rowby John Rodriquez.  Rodriguez had de bul gewonnen en was in het begin niet van plan zijn legs af te geven. Hij kwam na leg 4 zelfs op een 3-1 voorsprong door een break nadat Dirk 2 darts op de dubbel had gemist.
Hij bouwde de voorsprong uit naar 4-1, maar toen ging Dirk beter spelen. Hij behield zijn eigenlijk legs 2 keer, en de leg ertussen van Rowby John snoepte hij af omdat zijn tegenstander 8 darts op de dubbel miste.  Met een 4-4 stand dus nog maar een best of 3. Die begon Dirk goed door meteen een break te plaatsen met een 14 darter. Maar helaas miste hij in leg 10 2 matchdarts, waardoor R-J terug kwam naar 5-5. De beslissende leg ging in 16 darts naar de tegenstander, omdat Dirk in 15 darts niet eens een kans op de dubbel had gecreeerd.

 

Players championship 14 en 15

Aan deze toernooien mogen Maik, Jeffrey, Raymond en Dirk mee doen.
In toernooi 14 verloor Jeffrey bij de laatste 128  met 6-2 van Chris Dobey. Raymond en Dirk verloren in de beslissende leg van respectievelijk Ryan Meikle en Radek Szaganski. Maik won  overtuigend met Luc Peters. In de volgende ronde was William O’Connor zijn tegenstander. Deze partij werd pas in de laatste leg beslist, maar wel in het voordeel van Maik. Bij de laatste 32 weer een ruime overwinning op Peter Hudson, met 6-1. En het was nog niet op voor Maik. Bij de laatste 16 versloeg hij Joe Cullen met 6-2. Helaas was bij de laatste 8 John O’Shea net iets beter.  Maar toch een mooi resultaat.
In PC 15 gin het niet echt beter voor Jeffrey. Hij verloor met 6-2 van Mensur Suljovic. Raymond won met 6-1 van Shaun Wilkinson, Dirk met 6-3 van Vladimir Andersen en Maik met 6-5 van Jan Worsley.  De laatste 64 was het eindstation voor Maik. Verloor met 6-3 van Steve West.
Raymond won met 6-4 van Darius Labanauskas en Dirk met 6-3 van Jack Main. Bij de laatste 32 was Damon Heta met in de beslissende leg te sterk voor Raymond, m aar Dirk won nog wel met 6-3 van Keane Barry. En de koek was nog niet op voor Dirk. Bij de laatste 16 won hij met 6-1 van Robert Owen. Bij de laatste 8 stuitte hij op een sterke Callan Rydz, waar hij met 6-4 het onderspit tegen delfde.

Eurotour 8 en 9 qualifier

Eurotour 8 is in Zwolle, en voor de qualifier zien we Jeffrey, Maik en Raymond aan de oche.
Helaas verliezen Jeffrey en Raymond al bij de laatste 96 van respletievelijk Suljovic en John O’Shea.
Maik won met 6-4 van Alan Soutar, dus nog een overwinning nodig voor plaatsing.  Helaas lukt dit niet. Hij verloor in deze wedstrijd met 6-4 van Niels Zonneveld.

Eurotour 9 is in Trier. Raymond en Maik verloren beiden bij de laatste 96 in een decider van respectievelijk Joe Murnan en Adam Gawlas.
Jeffrey plaatste zich voor dit toernooi met overwinningen op achtereenvolgens Kevin Doets (6-3) en Keane Barry (6-4).

Nieuwsarchief

Internationaal nieuws

  • Error
  • Error

RSS Error: WP HTTP Error: cURL error 60: SSL certificate problem: certificate has expired

RSS Error: A feed could not be found at http://www.dartinfo.nl/index.php?option=com_ninjarsssyndicator&feed_id=1&format=raw. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.