Op het NK in Barneveld zijn zeker door de jeugd weer mooie resultaten behaald.
Bij de meisjes won Daphne Camijn in de poule 1 wedstrijd maar dat was helaas net niet voldoende om de winnaarsronde te halen, maar in de verliezersronde werd ze wel 3de.
Bij de aspiranten won Bradley in de poule zijn wedstrijden eenvoudig met 2-0, maar in de halve finale was Massimo Balsamo net te goed en won met 3-2. Maar toch weer een 3de plaats.

Bij de junioren kwam Keanu helaas niet verder dan de laatste 32, en Quincey en Jan de laatste 16. Wesley werd bij de laatste 8 verslagen door de uiteindelijk winnaar Danny Janssen, die in de ronde erna ook Robin versloeg, Maar toch een mooie 3de plek voor hem.

Bij de heren A dit keer geen beste resultaten. Donny Trouwborst haalde de laatste 32 en Maik Kuivenhoven de laatste 16 en was daarmee de beste DSWN-er. Bij de heren B een mooie finaleplaats voor Lorenzo Pronk, die hiermee goede zaken deed voor de ranking. Helaas verloor hij de finale wel met 4-0 van Tom van den Hoogen, die zich dus een jaar lang Nederlands kampioen mag noemen. Na een moeizame kwartfinale gaf hij geen leg meer weg.
                                                  
Bij de dames strandde Astrid bij de laatste 16 doordat ze van Priscilla Steenbergen verloor, die de ronde erna met 2-4 het onderspit moest delven tegen Sharon Prins, die helaas in de halve finale nipt met 4-3 verloor. Maar ze staat hierdoor wel weer 2de op de ranking.
In het paradartstoernooi wist Arie de finale te bereiken tegen Cliff Ruiter, maar werd daar met 3-0 verslagen.

Arie maakt wel deel uit van het paradartsteam dat Nederland gaat vertegenwoordigen op het eerste WK in Oostende in februari.