Dit jaar als afsluiting van het rankingseizoen het NK.
Dus kansen om Nederlands kampioen te worden, of rankingkampioen, of beiden. En natuurlijk kansen om je via de ranking in de selectie te spelen.
Dit keer bij de heren A niet echt top resultaten. Keanu van Velzen en Marco de Kreij haalde de laatste 64, en Ivo Leeksma de laatste 32. Maar dat was voor Ivo nog net wel genoeg om rankingkampioen te worden.

Bij de heren B een plek bij de laatste 32 voor Robbie Vlaardingerbroek en de laatste 16 voor Vinay Ramnath.
Robbie is daardoor 4de op de rankingeindstand en Vinay 6de, dus we zien hen volgend jaar hopelijk bij de heren A terug, om te kijken of ze daar ook mee kunnen. Bij de dames kwam Astrid helaas niet in de winnaarsronde. Priscilla haalde ook dit keer weer een knappe 3de plaats, wat haar in de eindstand van de ranking ook een mooie 3de plaats op levert.

Bij de meisjes was er ook dit keer weer een 3de plaats voor Daphne Camijn. In de halve finale verloor ze met 3-0 van de rankingkampioen Roos van der Velde.  In de eindstand staat ze op plek 4.
Dit keer veel verrassende uitslagen bij de junioren.
Quinten kwam na de poules in de verliezersronde. Joshua haalde dit keer de kwartfinale waar hij verloor van Dylan van Lierop.
Maar de verrassing van de dag was Angelo van Deventer, die in de halve finale overtuigend won van Bradly Roes, en ook overtuigend de finale won en zich dus Nederlands kampioen mag noemen.
  
Bij de paradarts staand was er dit keer een mooie 3de plaats voor Michel van den Hengel. En een 6de plek op de ranking. Wat heel knap is, omdat hij een ranking had moeten missen.

Bij de paradarts zittend was er ook dit keer weer een overwinning voor Arie van der Rassel, die hiermee niet alleen Nederlands kampioen is, maar natuurlijk ook de rankingkampioen.