Afgelopen zondag was in Barneveld het NK, wat ook gewoon deel uitmaakt van de ranking, dus dubbel belang

Een leuke afvaardiging van de DSWN weer, maar de resultaten vielen deze keer wat tegen. Bradly bij de aspirantenkwam de poule door, maar verloor daarna bij de laatste 32. Bij de meisjes deden de zusjes Camijn weer mee, en dit keer was er een mooie derde plaats voor Dapne in de verliezersronde.

Bij de junioren kwam Quincey bij de laatste 32, waar hij verloor van Levy Frauenfelder, die de ronde erna Keanu naar huis stuurde. De rest kwam niet verder dan de laatste 64.
Bij de dames haalde niemand de laatste 32 behalve Astrid en Sharon. Astrid verloor bij de laatste 8 met 3-1 van Femke Herms, en Sharon met dezelfde cijfers in de halve finale.  Sharon blijft in de ranking nog gedeeld 1e en Astrid op een mooie 5de plaats. Bij de heren B haalden Dennis van Rijn en Matthijs zaal de laatste 64 en Robbie Vlaardingerbroek verloor bij de laatste 8 van de uiteindelijke winnaar Jon Wheatman. Hij blijft in de rankingstand  2de, maar wel al 12 punten achter op de nummer 1.
Bij de heren A gingen de meeste DSWN-ers er bij de laatste 4 al uit. Jordy Jozee  verloor bij de laatste 32, Michel Schuller bij de laatste en Maik Kuivenhoven kwam tot de laatste 8, waar hij met 4-1 verloor van de uiteindelijke winnaar Derk Telnekes. Met dit resultaat staat hij nu 9de op de ranking. In het paradartstoernooi was er ook dit keer weer een finaleplaats voor Arie van der Rassel, die natuurlijk weer graag zijn Nederlandse titel van 2 jaar terug wilde hebben. Maar helaas kon hij het ook dit jaar niet waarmaken. Hij moest in de finale zijn meerdere erkennen in Ricardo Hermans, dus werd 2de, en deze plaats neemt hij ook in op de ranking.