Op 14 en 15 maart worden de eerste 2 players championships gespeeld waar weer de nodige pegels te verdienen zijn voor de rankinglijst van de PDC.  De DSWN-ers  Jeffrey de Zwaan, Mike Zuydwijk, Joey ten Berge, Dirk van Duijvenbode en Raymond van Barneveld doen hier aan mee. Ze overleven allemaal de eerste ronde, en zitten dus bij de laatste 64. Dat is het eindstation voor Jeffrey, die met 6-4 verliest van Dean Winstanley en Mike die met 6-4 verliest van Dave Chisnall. Bij de laatste 32 verliest Raymond nipt van Adrian Lewis met 6-5. Joey wint bij de laatste 32 van Brendan Dolan met 6-4, en Dirk van Dave Bird met 6-5. De laatste 16 is voor beiden het eindstation. Joey verliest met 6-2 van Ian White, en Dirk met 6-1 van Dave Chisnall. Morgen weer een dag op nieuwe kansen.
Op dag 2 verloor alleen Dirk van Duijvenbode in de eerste ronde, en wel van Robert Owen met 6-3. Alle anderen wonnen. Ook bij de laatste 64 waren er alleen maar overwinningen. Joey won met 6-0 van John Henderson, Jeffrey met 6-0 van Ian Moss, en Mike met dezelfde cijfers van David Pallet. Alleen Raymond moest 1 legje incasseren tegen Terry Temple.

Jeffrey gooit 9-darterBij de laatste 32 verloor Joey van Michael Smith met 6-3. Jeffrey verloor met dezelfde cijfers van Ian White, maar hij wist in deze partij wel de perfecte leg te gooien. Mike verloor met 6-4 van Gerwyn Price en Raymond won met 6-2 van Simon Whitlock.

 

Bij de laatste 16 won Raymond met 6-3 van Ian White. Helaas was de laatste 8 zijn eindstation door een verlies met 6-2 tegen Michael Smith.