Deze week weer 4 PC toernooien, met als deelnemers Raymond van Barneveld, Dirk van Duijvenbode, Jeffrey de Zwaan en Maik Kuivenhoven

In PC 25 haalde Maik en Jeffrey de laatste 64 waar zij verloren van respectievelijk Dave Chisnall en Kim Huybrechts.
Raymond en Dirk verloren allebei bij de laatste 32 van respectievelijk Michael Smith en Josh Rock, die op dit moment in bloedvorm verkeert.
In PC 26 was het helaas in de eerste ronde al voorbij voor Raymond, die nipt verloor van Simon Whitlock, en Maik die met 6-3 niet opgewassen was tegen Danny van Trijp. Jeffrey haalde de laatste 32, waar hij met 6-4 verloor van Danny Noppert. Dirk had een goede dag vandaag en haalde de finale. Daarvoor moest hij vanaf de laatste 32 wel 3 Nederlanders op rij verslaan te weten Gian van Veen, Danny Noppert en Damian Mol. In de finale was Damon Heta met 8-4 te sterk voor hem.
In PC 27 was de eerste ronde ook dit keer weer het eindstation voor Maik. Raymond won in de eerste ronde nog met 6-4 van Gerwyn Price, maar ging de ronde erna nipt onderuit tegen Jermaine Wattimena.
Jeffrey won bij de laatste 64 van Danny Noppert, en Dirk van Mensur Suljovic.
Bij de laatste 32 kwam Jeffrey dit keer Josh Rock tegen, en die stuitte zijn opmars.
Dirk kwam nog een rondje verder door te winnen van Steve Beaton, maar Alan Soutar was in de beslissende leg net iets eerder op de dubbel doordat hij die leg mocht beginnen en in 15 darts uit was.
In PC 28 gingen Maik en Jeffrey beiden bij de laatste 128 met 6-1 onderuit.
Raymond verloor bij de laatste 64 met 6-4 van Vincent van der Voort.
Dirk won bij de laatste 16 nog met 6-5 van Jonny Clayton, maar ging in de ronde erna met 6-0 zitten tegen Damon Heta.