En weer 4 dagen van Superseries te weten 5 tm 8
De eerste dag verliep voor de DSWN-deelnemers niet al te best.
In de eerste ronde verloor Raymond met 6-4 van Mervyn King, Jeffrey met 6-5 van Derk Telnekes, Lorenzo met 6-0 van Madars Razma en Maik met 3-6 van Boris Krcmar. Alleen Dirk won zijn wedstrijd, en wel met 6-0 van Mickey Mansell.
Bij de laatste 64 won hij met 6-3 van Darren Webster, en de ronde erna met 6-2 van Kirk Shephard. Bij de laatste 16 was hij met 6-5 net te sterk voor Mensur Suljovic. In de kwartfinale was Alan Soutar net te sterk voor hem 5-6.
Op woensdag alweer dag 2. Ook nu niet echt vrolijk nieuws te melden. Raymond verloor in ronde 1 van Luke Humphries met 6-4, Lorenzo met 6-5 van Adam Hunt en Maik met 6-3 van Bradley Brooks. Jeffrey won met 6-2 van Max Hopp, maar verloor de ronde erna met 6-4 van Ricky Evans. Ook dit keer was Dirk weer de beste DSWN-er. Hij won achtereen volgens van Alan Tabern (6-2), Gary Anderson (6-1), Devon Petersen ( 6-3) en Karel Sedlacek (6-3). Bij de laatste 8 leek het echt op, want in die wedstrijd was het niveau een stuk lager, en die verloor hij dan ook met 6-2.
De derde dag, Was het voor Lorenzo, Jeffrey en Dirk na de eerste ronde al weer klaar door verliespartijen tegen respectievelijk Kirk Shephard (2-6), Gabriel Clemens (5-6) en Aaron Beeney (5-6). Raymond kwam een ronde verder door een overwinning op Matthew Edgar. Maar in de 2de ronde was Darius Labanauskas veel te sterk voor hem. Maik won achtereenvolgens van Devon Petersen, Alan Soutar en Boris Koltsov, dus een goede reeks. Bij de laatste 16 verloor hij met 6-2 van zijn landgenoot Vincent van der Voort.
Dag 4 was een heel ongelukkige dag voor de DSWN-ers. Lorenzo verloor bij de laatste 128 van Krzystof Ratajski, en Raymond van Ryan Searl. Raymond moest toen schrijven bij de partij van Jeffrey tegen Zoran Lerchbacher. Helaas ging dat niet helemaal goed en ging hij onderuit. Gelukkig hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis, maar leek het alleen een probleem met zijn suiker. Jeffrey verloor nipt met 6-5. Zoran checkt in 14 darts, met Jeffrey op 60 na 12 darts. Dirk won van Martin Lukeman met 6-2 door het winnen van 6 legs op rij. Maik won van Lisa Ashton met dezelfde cijfers. Bij de laatste 64 liepen de laatste 2 mannen ook tegen een verliespartij aan. Dirk verloor met 6-4 van Lewis Williams en Maik kon de 5-1 voorsprong tegenĀ  Jason Lowe niet in winst omzetten.