Afgelopen dagen mochten maar liefst 6 DSWN-ers mee doen aan de UK open. Een leuk toernooi, waar niet geseed wordt, maar gewoon lekker iedere keer weer geloot.

In Ronde 1 moesten Ryan de Vreede en Lorenzo Pronk al spelen.  Helaas verloren zij beiden. Ryan met 6-1 van Peter Hudson, en Lorenzo met 6-2 van Jason Heaver.
In Ronde 2 was het de beurt aan Maik Kuivenhoven en Raymond van Barneveld. Maik won knap met 6-4 van Rusty Jake Rodriguez, en Raymond verloor met 6-3 van Alan Soutar, die de laatste maanden goed op dreef is.
In ronde 3 dus alleen nog Maik, die daar met 6-1 verloor van Brendan Dolan.
In ronde 4 komt de top 32 erbij, dus voor DSWN ook Dirk van Duivenbode en Jeffrey de Zwaan. Jeffrey verloor met 10-5 van Devon Petersen, en Dirk won in een spannende partij met 10-9 van Gary Anderson met een average van 101.
Bij de laatste 32 moest Dirk het opnemen tegen Jonny Clayton, die al een paar maanden mooie dingen laat zien. Ook vandaag tegen Dirk. Jonny gooide een gemiddelde van 108,4, en omdat Dirk net niet een stapje extra kon doen (average 99,1) verloor Dirk met 10-3. Maar toch weer een goed resultaat.
En nu weer even allemaal naar huis, en dan snel weer terug voor de volgende series wedstrijden.