Afgelopen weekend weer een paar belangrijke toernooien in het PDC circuit.
Bij PC 5 verloor alleen Maik bij de laatste 128.  De overige 3 spelers wonnen ook hun wedstrijd bij de laatste 64 en laatste 32.
Bij de laatste 32 moesten Jeffrey en Dirk het tegen elkaar opnemen, en deze partij werd door Dirk met 6-2 gewonnen. Raymond won vrij eenvoudige met 6-1 van Kevin Doets.
De laatste 8 was voor beiden het eindstation. Dirk verloor met 6-4 van Martin Schindler en Raymond met 6-1 van Gerwyn Price. Het was echt op in die wedstrijd.
In PC 6 Won alleen Dirk zijn eerste wedstrijd. Na een 1-0 achterstand pakte hij 6 legs op rij. Jeffrey begon zijn partij tegen James Richardson nog goed, en kwam met 4-1 voor, maar kon hem toch niet over de streep trekken.
Bij de laatste 64 een eenvoudige 6-1 overwinning voor Dirk op Ronny Huybrechts.  Ook bij de laatste 32 een 6-1 overwinning met maar liefst een gemiddelde van 115,70.  In zijn partij bij de laatste 16 gaf hij helemaal geen leg af tegen Ian White.
In de kwartfinale was Michael van Gerwen zijn tegenstander, maar ook die kon hem niet stoppen. Dirk won met 6-2.
In de halve finale wachtte Luke Humphries. In een spannende partij met een gemiddelde van 105, 36 trok Dirk aan het langste eind.
Dus weer een finale voor hem, en wel tegen Ryan Searle.  Ook nu was zijn gemiddelde weer boven de 100 (103, 92) wat hem een 8-4 overwinning opleverde en dus weer een titel.

Door de resultaten van dit weekend staat Dirk op dit moment op een 1e plaats in de players championship order of merit met een bedrag van
£32.000,00.

En dan moeten ze ook nog de kwalificaties spelen.
Dirk is natuurlijk al geplaatst, maar voor de Austrian Darts Open plaatsten ook Maik, Jeffrey en Raymond zich.
Voor de Dutch darts championship was ook Raymond al geplaatst via de pro tour order of merit, en dan andere 2 lukte het helaas niet. Maik kwam net te kort tegen Daryl Gurney in de beslissende wedstrijd.