Aan deze toernooien mogen Maik, Jeffrey, Raymond en Dirk mee doen.
In toernooi 14 verloor Jeffrey bij de laatste 128  met 6-2 van Chris Dobey. Raymond en Dirk verloren in de beslissende leg van respectievelijk Ryan Meikle en Radek Szaganski. Maik won  overtuigend met Luc Peters. In de volgende ronde was William O’Connor zijn tegenstander. Deze partij werd pas in de laatste leg beslist, maar wel in het voordeel van Maik. Bij de laatste 32 weer een ruime overwinning op Peter Hudson, met 6-1. En het was nog niet op voor Maik. Bij de laatste 16 versloeg hij Joe Cullen met 6-2. Helaas was bij de laatste 8 John O’Shea net iets beter.  Maar toch een mooi resultaat.
In PC 15 gin het niet echt beter voor Jeffrey. Hij verloor met 6-2 van Mensur Suljovic. Raymond won met 6-1 van Shaun Wilkinson, Dirk met 6-3 van Vladimir Andersen en Maik met 6-5 van Jan Worsley.  De laatste 64 was het eindstation voor Maik. Verloor met 6-3 van Steve West.
Raymond won met 6-4 van Darius Labanauskas en Dirk met 6-3 van Jack Main. Bij de laatste 32 was Damon Heta met in de beslissende leg te sterk voor Raymond, m aar Dirk won nog wel met 6-3 van Keane Barry. En de koek was nog niet op voor Dirk. Bij de laatste 16 won hij met 6-1 van Robert Owen. Bij de laatste 8 stuitte hij op een sterke Callan Rydz, waar hij met 6-4 het onderspit tegen delfde.