Van 10 tm 12 april alweer 3 players championship waarbij weer ponden te verzamelen zijn voor de ranking.

Op vrijdag geen al te beste resultaten. Joey ten Berge, Dirk van Duivenbode en Jeffrey de Zwaan verloren allen in de eerste ronde. Mike Zuidwijk won in de eerste ronde van Dirk, maar verloor in de volgende ronde met 6-2 van Gary Anderson. Raymond van Barneveld won achtereenvolgens van Alan Norris (6-3) en Tony Newall (6-3) om bij de laatste 32 met 6-5 te verliezen van Robert Thornton.

Op zaterdag ging het met de meesten niet veel beter.  Joey, Dirk, Mike en Raymond verloren in de eerste ronde. Jeffrey deed het een stuk beter. Hij won achtereenvolgens van Steve Brown (6-2), Michael Smith (6-1), Ken MacNeil (6-5) en Jelle Klaasen (6-3). Bij de laatste 8 werd hij gestuit door Adrian Lewis met 6-3 met een gemiddelde van Jeffrey van 90,5 tegen 96,55 van Adrian. Maar weer een leuk bedrag toegevoegd aan zijn ranking.

Op zondag voor iedereen nog voldoende kansen om nog wat ponden mee te pakken. Helaas verloren Dirk, Mike hun eerste wedstrijd (L128) van achtereenvolgens Mensur Suljovic, James Wilson en Robert Thornton. Jeffrey en Raymond haalde de laatste 32 waarin ze beiden verloren. Jeffrey van Jelle Klaasen met 6-3 en Raymond Adrian Lewis met 6-4.