Dit weekend weer 3 toernooien in de players championship, en dus weer volop kans de nodige ponden bij elkaar te verdienen. Helaas op vrijdag niet echt goede resultaten. Zowel Jeffrey de Zwaan als Joey ten Berge en Dirk van Duivenbode sneuvelde in de eerste ronde, en wel allemaal nipt met 6-5. Raymond van Barneveld en Mike Zuywijk haalden de laatste 32, waarin zij beiden verloren. Raymond won wel van Adam Hunt en Darren Johnson, die in de eerste ronde te sterk was voor Jeffrey, en  Mike won in de eerste ronde wel van Alan Norris en in de tweede ronde van  John Haines.

Morgen weer nieuwe kansen voor de boys.

Op zaterdag wonnen alleen Dirk, Joey en Jeffrey hun eerste wedstrijd. In de tweede ronde verloor Joey van Stephan Bunting en Jeffrey van Gary Anderson. Dirk won nog wel, maar moest bij de laatste 32 zijn meerdere erkennen in Mensur Suljovic met 6-1.

Op zondag Wonnen alleen Jeffrey en Dirk hun eerste ronde, en deed Raymond helemaal niet mee.  In de volgende ronde verloor Jeffrey met 6-4 van Vincent van der Voort.  Dirk won van Justin Pipe, en bij de laatste 32 van Steve Brown. Bij de laatste 16 verloor hij van de uiteindelijke winnaar Keegan Brown met 6-3.